Altın kelebek en iyi erkek ve en iyi kadın oyuncu ödülünün sahipleri

49. Pantene Altın kelebek ödül töreninde en iyi erkek ve en iyi kadın oyuncu ödülleri de sahiplerini buldu. Heyecan dolu ödül töreni gecesinde ekranların sevilen yüzleri en iyi erkek ve en iyi kadın oyuncu ödülü adayları arasında yer alıyordu.

Altın kelebek en iyi erkek ve en iyi kadın oyuncu ödülünün sahipleri

Bu akşam ekrana gelen Pantene Altın Kelebek ödül töreninde en iyi erkek oyuncu ödülü ve en iyi kadın oyuncu ödülü de sahiplerini buldu. Birbirinden başarılı ve sevilen erkek ve kadın oyuncuların aday listesinde yer aldığı ödülün sahipleri az önce açıklandı. En iyi erkek oyuncu ödülünün sahibi Salih Bademci olurken en iyi kadın oyuncu ödülünün sahibi de Pınar Deniz oldu.

EN İYİ ERKEK OYUNCU ÖDÜLÜ SALİH BADEMCİ’NİN

49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreninde ödüller kategori kategori sahiplerini buluyor. Ekranlara damga vuran performanslarıyla ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülü kategorisinde birbirinden ünlü isimler yer aldı. Ödül sahibini buldu ve bu yıl Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde ‘En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nün sahibi ünlü oyuncu Salih Bademci oldu.

altin-kelebek-en-iyi-erkek-ve-en-iyi-kadin-oyuncu-odulunun-sahipleri.jpg

EN İYİ KADIN OYUNCU ÖDÜLÜ PINAR DENİZ’İN

Pantene Altın kelebek Ödülleri bu yıl da sahiplerini buluyor. Kadın oyunculardan da birbirinden yetenekli ve her projesiyle adından sıkça bahzettiren yetenekli isimler ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülü kategorisinde listede yer aldı. Bu akşam Pantene Altın kelebek Ödül Töreni’nde ‘En İyi Kasdın Oyuncu’ ödülünün sahibi ünlü oyuncu Pınar Deniz oldu.

altin-kelebek-en-iyi-erkek-ve-en-iyi-kadin-oyuncu-odulunun-sahipleri-001.jpg