Altın Kelebek En İyi Kadın Sanatçı Ödülü açıklandı

Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini bulmaya devam ediyor. Herkesin büyük bir merakla takip ettiği ödül gecesinde dizi oyuncuları, en iyi yapımlar, müzik ödülleri, sanatçı ve diğer kategorilerdeki çok sayıda ödül sahiplerini buluyor.

Altın Kelebek En İyi Kadın Sanatçı Ödülü açıklandı

Bu akşam ekrana gelen Pantene Altın kelebek Ödül Töreni’nde ünlüler geçidi yaşanıyor. Her yıl düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nde ödüller sahiplerini bulurken ödül alan isimler sahneye çıkarak ödüllerini teslim alıyor. Bu yıl En İyi Kadın Sanatçı ödülünün sahibi olan isim de az önce belli oldu. İşte Pantene Altın kelebek En İyi Sanatçı Ödülü’nün sahibi…

EN İYİ SANATÇI ÖDÜLÜ MELİKE ŞAHİN’İN

Cem Davran ve Çağla Şikel’in sunumuyla ekrana gelen Pantene Altın kelebek Ödül Töreni’nde bu akşam ödüller sahiplerini buluyor. İzleyicinin merakla takip ettiği törende ödül sahipleri tek tek sahneye çıkarak ödüllerini alırken bu yıl En İyi Kadın Sanatçı ödülünün sahibi olan isim de merak ediliyordu. En İyi Kadın sanatçı ödülünün sahibi Melike Şahin oldu.

altin-kelebek-en-iyi-kadin-sanatci-odulu-aciklandi.jpg

MELİKE ŞAHİN BAŞARILI BİR ÇIKIŞ YAKALADI

Ünlü şarkıcı Melike Şahin, son dönemin en iyi çıkış yapan isimlerinden biri. Hem sesi hem de şarkılarıyla herkesi kendisine hayran bırakan Melike Şahin, Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nde En İyi Kadın Sanatçı ödülünün sahibi oldu. Melike Şahin’in ‘Diva Yorgun’, ‘Pusulam Rüzgar’, ‘Geri Ver’ ve ‘Bedelini Ödedim’ gibi çok sayıda sevilen şarkısı bulunuyor.