Armağan Çağlayan AVM kavgasıyla gündemde! Açıklama geldi

Ünlü sunucu Armağan Çağayan’ın AVM’de çalışanlarla kavga ettiği anlar gündem oldu. Şişli2deki bir AVM’de çalışanlarla arasında gerginlik yaşanan Armağan Çağlayan’ın öfkeli anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

Armağan Çağlayan AVM kavgasıyla gündemde! Açıklama geldi

Program çekimi için Şişli’deki bir AVM2ye giden ünlü sunucu ve program yapımcısı Armağan Çağlayan, AVM’de bulunan kozmetik firmasının çalışanlarıyla gerginlik yaşadı. Ünlü ismin öfkeli anları cep telefonu kamerasına saniye saniye yansırken tartışma görüntülerinin ardından bir açıklamada bulunan Çağlayan, gerginliğin sebebini bizzat kendisi açıkladı.

ÇALIŞANLARALA TARTIŞTI

Ünlü sunucu ve program yapımcısı Armağan Çağlayan, program çekimi için gittiği Şişli2deki bir AVM’de gergin anlar yaşadı. AVM’dekib ir kozmetik firmasının çalışanlarıyla tartışma yaşayan Çağlayan’ın çok öfkelendiği görüldü. O anlar cep telefonu kamerasına yansırken Armağan Çağlayan ve firma çalışanları arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktığı görüldü.

armagan-caglayan-avm-kavgasiyla-gundemde-aciklama-geldi-001.jpg

GERGİNLİK CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI

Armağan Çağlayan'ın çalışanlarla tartıştığı anlar cep telefonu kamerasına yansırken ünlü ismin çok öfkeli olduğu görüldü. Gerginlik bir süre devam ederken olayın detayları merak edildi. Tartışma neden çıktı, Armağan Çağlayan neden o0 kadar sinirlendi, ünlü isim neye kızdı her bir detay merak konusu olurken Çağlayan2dan konuyla ilgili açıklama geldi.

armagan-caglayan-avm-kavgasiyla-gundemde-aciklama-geldi.jpg

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN OLAYI ANLATTI

Tartışma anına ait görüntülerin magazin gündeminde yer almasının ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan ve olayı anlatan Armağan Çağlayan, olayın nasıl gerçekleştiğini ve kendisinin neye sinirlendiğini anlattı.

İşte Armağan Çağlayan'ın AVM'deki tartışma görüntüleri ile ilgili açıklaması;

armagan-caglayan-avm-kavgasiyla-gundemde-aciklama-geldi-002.jpg