Aslı İnandık 6 yıllık evliliğini bitiriyor

Sevilen oyuncu Aslı İnandık, 2018 yılında evlendiği menajeri Ahad Kazmaz ile boşanma kararı aldıklarını duyurdu.

Aslı İnandık 6 yıllık evliliğini bitiriyor

3 ay önce evlerini ayıran çift anlaşma olarak boşanacak. Yayınladığı eğlenceli videolarla adından sık sık söz ettirdikten sonra dizilerde rol almaya başlayan oyuncu Aslı İnandık, 2018 yılında menajeri menajeri Ahad Kazmaz ile nikah masasına oturmuştu. Uzun süredir evliliklerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çift, yollarını ayırma kararı aldı.

asli-inandik-6-yillik-evliligini-bitiriyor.jpg

EVLERİNİ AYIRDILAR
2. Sayfa'da yer alan bir habere göre, birçok ünlü ismin katıldığı törenle nikah masasına oturan ikili, 3 ay önce boşanma kararı alarak evlerini ayırmış. Bu süreçte hiçbir açıklamada bulunmayan çift, önümüzdeki günlerde anlaşma olarak evliliklerini bitirecek.

asli-inandik-6-yillik-evliligini-bitiriyor-001.jpg

ASLI İNANDIK HAKKINDA
Aslı İnandık, 3 Ekim 1989 tarihinde Ankara'nın Anıttepe ilçesinde hayata gözlerini açmıştır. İlk ve orta öğreniminin ardından Ankara Güzel Sanatlar Lisesinde müzik bölümünde okumuştur ve Gazi Üniversitesinde Müzik bölümünü bitirmiştir. Ardından Ankara Üniversitesinde oyunculuk eğitimi almıştır. Daha sonra İstanbul'a yerleşmiştir. Oyunculuk eğitimi devam ederken Vine ve Instagram'da karakter videoları yayınlayan Aslı İnandık, Gülse Birsel'in bu videoları görüp kendisine teklifi üzerine 2014 yılında Yalan Dünya'nın final bölümünde ufak bir rol ile dizi kariyerine başlamıştır. 2017 yılında Güldür Güldür'e katılmıştır. Daha sonra Yıldızlar Şahidim, Benim Tatlı Yalanım, Şevkat Yerimdar ve Menajerimi Ara gibi projelerde yer almıştır. 2019 yılında 8 ayrı karakteri canlandırdığı Aslı Gibidir filminde başrol oynamıştır. Aynı yıl rol aldığı Soluk filminde canlandırdığı yine Aslı isimli karakterle 56. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ulusal yarışma kategorisinde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülüne layık görülmüştür.