Aslışah Alkoçlar Aşk’a Geldi

Yeşilçam’ın unutulmaz kadın oyuncuları arasında yer alan Hülya Koçyiğit’in güzel torunu Aslışah Alkoçlar 2021 yılında iş adamı Kaan Demirağ ile evlenmişti.

Aslışah Alkoçlar Aşk’a Geldi

Sosyetede oldukça bilinen güzel isim eşi ile romantik pozlarını zaman zaman sosyal medya hesabından takipçilerine özel olarak paylaşım yapıyor. Cem ve Ada adlarında iki çocukları bulunan genç çiftin aşk pozu sosyal medyada da oldukça ilgi gördü.

İş adamı Kaan Demirağ ile mutlu bir beraberlikten sonra nikah masasına oturan Aslışah Alkoçlar evliliğinin üzerinden fazla zaman geçmeden iki çocuk annesi oldu. Bir oğlu ve bir kızı bulunan romantik çift aşk dolu fotoğraflarını güzel isim Aslışah Alkoçlar instagram hesabından paylaştı. Eşi Kaan Demirağ’ın da fotoğrafa kalp emojisi yaptığı görüldü. Öpüşürken çekilen fotoğraflarını ekleyen Aslışah Alkoçlar aşk notunu yazmayı da ihmal etmedi.

3595821-669e428f53b14be9b37e7c719178dde5-640x640.jpg

Romantik Çift

Sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar anneannesi Hülya Koçyiğit’e olan benzerliğiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Türk sinemasına yıllarını vermiş usta ismin Gülşah Alkoçlar adında bir kızı bulunuyor. Gülşah Alkoçlar’dan iki kız torunu bulunan usta isim torunlarıyla da her fırsatta çok ilgilendiğini belirtiyor. Aslışah Alkoçlar 5 Mayıs 2021 tarihinde iş adamı Kaan Demirağ ile olan beraberliğini evliliğe taşımıştı. Magazin dünyasında örnek çift olarak gösterilen Aslışah Alkoçlar ve Kaan Demirağ çiftinin romantik ve aşk dolu pozu kısa sürede binlerce beğeni aldı.

2901142-1e97f1f23c4075889e4f80c07764bafc-640x640.jpg​​​​​​​

İki Çocukları Var

2021 yılında evlenen genç çift kısa bir zaman zarfında iki çocuk sahibi oldu. Cem ve Ada adlarında iki çocukları bulunan çiftin aşk dolu evlilikleri de oldukça beğeniliyor. Sosyete dünyasında tanınan Aslışah Alkoçlar eşi Kaan Demirağ ile olan pozlarını zaman zaman kendi instagram sayfasından takipçilerinin beğenisine sunuyor. Spor kıyafetlerle çekilmiş olan romantik pozun aşk notuyla paylaşılması ise dikkatlerden kaçmadı. Eşi Kaan Demirağ’ın da fotoğrafa kalp emojisi yapması Aslışah Alkoçlar’ın takipçileri tarafından takdir topladı. Evliliklerinde 2 yılı geride bırakan genç çiftin aşklarının ilk gün ki olduğu ve birbirlerine karşı olan bakışları da sosyal medya kullanıcıları tarafından oldukça beğeni topladı.