Ata Demirer’in kardeşiyle olan benzerliği şaşkına çevirdi

Verdiği kilolarla adından sık sık söz ettiren Ata Demirer'in fit görünümü beğeni toplamaya devam ediyor.

Ata Demirer’in kardeşiyle olan benzerliği şaşkına çevirdi

Oyuncu bu defa kardeşiyle beraber paylaştığı pozla gündemde yer edindi. Oyuncunun hayranları kardeşini ona çok benzetti. Son dönemde verdiği kilolar ile adından oldukça fazla söz ettiren ünlü komedyen Ata Demirer 5 ayda 30 kilo verdiğini açıklamış ve hakkında çıkan mide ameliyatı haberleri reddetmişti. Verdiği kilolarla konuşulan Ata Demirer sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor.

ata-demirerin-kardesiyle-olan-benzerligi-saskina-cevirdi.jpg

“ÇOK BENZİYORLAR”
Ata Demirer, bu defa ise kardeşiyle olan benzerlikleriyle gündemde yerini aldı. Sosyal medya hesabından erkek kardeşi Cenk Demirer'le olan pozunu yayınladı. Ünlü oyuncunun paylaşımına hayranları tarafından hem beğeni hem de yorum yağmuruna tutuldu. Ünlü oyuncunun hayranları, "Çok benziyorlar", "İkisi de çok sempatik", "Birbirlerini andırıyorlar" şeklinde yorumlar yaptı.

ata-demirerin-kardesiyle-olan-benzerligi-saskina-cevirdi-001.jpg

ATA DEMİRER HAKKINDA
6 Temmuz 1972'de Bursa'da hayata gözlerini açmıştır. Daha küçük yaşlarda müziğe olan yeteneğini keşfetmiştir. Ortaokul ve liseyi Bursa Erkek Lisesi'nde okuduktan sonra son sınıfta Çelebi Mehmet Lisesi'ne geçmiştir ve buradan mezun olmuştur. Okul hayatından başarılı olamayan Ata Demirer, ağabeyinin yardımıyla gece kulüplerinde piyanist-şantör olarak çalışmaya başlamıştır. 1991 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Türk Müziği Bölümü'nü kazanmasıyla İstanbul'a taşınmıştır. Konservatuvar yılları boyunca İstanbul'da müzisyenlik yapmaya devam etmiştir. Yine o yıllarda arkadaşlarının desteği ile bar komedyenliği denemelerine başlamıştır. Vitamin Grubu üyesi Gökhan Semiz ile olan yakın arkadaşlığı sayesinde 1995 yılında stand up gösterilerine başlamıştır. Aynı zamanda Vitamin Grubunun "Turkish Kovboylar" adlı şarkısındaki gazeli seslendiren kişi de kendisi olmuştur.