Atakan Poyraz kavga etti Acun Ilıcalı son noktayı koydu

TV8 ekranlarının ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor All Star’ın yeni bölümünde yine kavga var. All Star sezonunda sular bir türlü durulmazken yarışmacılar arasında yine gerginlik yaşanıyor. Yeni bölüm tanıtımı şok üstüne şok yaşattı.

Atakan Poyraz kavga etti Acun Ilıcalı son noktayı koydu

Ekranların en çok izlenen yarışma programı Survivor All Star 2024’ün bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde tansiyon yüksek olacak. Rakip takım yarışmacıları arasında gerginlik yaşanırken Acun Ilıcalı’nın yarışmacılara uyarısı da sert oldu. Yeni bölüm tanıtımına damgasını vuran Atakan Poyraz kavgası izleyiciyi şaşırttı. Oyun alanında tansiyon bir hayli yükselirken ada konseyinde ise Acun Ilıcalı’dan yarışmacılara çok sert bir uyarı geldi.

ATAKAN VE POYRAZ BİRBİRİNE GİRDİ

Survivor All Star'’ın 2 Nisan 2024 Salı (bu akşam) ekrana gelecek olan yeni bölümünde kavga var. Kırmızı takım yarışmacısı Avatar Atakan ile mavi takım yarışmacısı Poyraz arasında tansiyon yükseliyor. Oyun alanında yaşanan kavgada Atakan ve Poyraz’ın birbirlerinin üstüne yürüdüğü ve takım arkadaşlarının araya girdiği görülüyor. Her iki yarışmacının da çok sinirlendiği görülürken Atakan’dan Poyraz’a çok sert bir uyarı geliyor.

atakan-poyraz-kavga-etti-acun-ilicali-son-noktayi-koydu-001.jpg

‘SENİN CEZANI BEN VERECEĞİM’

Atakan ve Poyraz arasında çıkan kavganın nedeni henüz bilinmezken tanıtıma yansıyan görüntülerde Atakan’ın Poyraz’a ‘Ağzını toplayacaksın’ dediği görülüyor. İki yarışmacıda birbirinin üstüne yürürken Avatar Atakan, ‘Senin ceza vermesinler senin cezanı ben vereceğim.’ diyor.

atakan-poyraz-kavga-etti-acun-ilicali-son-noktayi-koydu.jpg

ACUN ILICALI’DAN SERT UYARI

Yaşanan kavga üzerine ada konseyinde ise Acun Ilıcalı’nın çok sinirlendiği görüldü. Atakan ve Poyraz kavgasını değerlendiren Acun Ilıcalı, Atakan’ın Poyraz’a yönelik sözleri üzerine ‘Cezasını onlar vermezse ben keseceğim falan. Girdiğin alan çok riskli bir alan Survivor açısından. Yani herkese yapılabilir sana mı yapılamaz böyle bir şey. Öyle bir durum mu var?’ diyor. Kavganın detayları ve ada konseyinde yaşananlar bu akşamki yeni bölümde ekrana gelecek.

atakan-poyraz-kavga-etti-acun-ilicali-son-noktayi-koydu-002.jpg