Aydan Şener rahatsızlığı sonucu operasyon geçirdi

Yeşilçam'ın güzellerinden olan Aydan Şener böbrek taşı rahatsızlığı sebebiyle ameliyat oldu.

Aydan Şener rahatsızlığı sonucu operasyon geçirdi

Maslak'taki özel bir hastanede operasyon geçiren usta oyuncu 3 günlük tedavinin sonrasında taburcu oldu. Oynadığı Çalıkuşu filmi ile yıldızı parlayan Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Aydan Şener, sosyal medya paylaşımlarıyla da adından sık sık söz ettiriyor. 'Çalıkuşu' dizisindeki idealist öğretmen Feride olarak bilinen Aydan Şener, bir döneme damgasını vurmayı başarmıştı.

aydan-sener-rahatsizligi-sonucu-operasyon-gecirdi.jpg

BÖBREK TAŞI OPERASYONU GEÇİRDİ

Son haliyle adeta yıllara meydan okuyan Aydan Şener, 3 gün önce böbrek taşı rahatsızlığı sebebiyle bir operasyon geçirdi. Aramızda Kalmasın'ın bir haberine göre, Maslak'taki özel bir hastanede ameliyat olan usta oyuncu 3 günlük tedavinin ardından taburcu oldu.

aydan-sener-rahatsizligi-sonucu-operasyon-gecirdi-001.jpg

AYDAN ŞENER’İN KISA YAŞAM ÖYKÜSÜ
Manken, sinema ve dizi film oyuncusudur. Aydan Şener 1 Mart 1963 yılında Kilis'te hayata gözlerini açmıştır. Sinema sanatçısı Suzan Avcı’nın yeğenidir. Tam adı Memnune Aydan Şener’dir. Orta halli bir ailenin üyesi olan Aydan Şener, ortaokul ve lise eğitimini Bursa’da tamamlamıştır. 1981 senesinde babasının arkadaşının ısrarı üzerine güzellik yarışmasına katılmıştır ve birinci olmuştur. Sanatçı aynı yıl Miss World Güzellik Yarışmasında Türkiye’yi temsil etmiştir. Bu sırada gelen reklam ve film tekliflerini değerlendirmiştir. Önce küçük bir köylü kızınıoynadığı reklam filminden sonra yapımcılardan olumlu not alan Şener, kendisine teklif edilen “Küçük Ağa” adlı televizyon dizisinde oyunculuk hayatına başlamıştır.