Aydilge hastaneye kaldırıldı! Sevenlerinden dua istedi

Şarkıları, dansları ve enerjisiyle sıkça adından söz ettirmeyi başaran şarkıcı Aydilge, bu defa da yaşadığı sağlık sorunuyla gündemde yer aldı.

Aydilge hastaneye kaldırıldı! Sevenlerinden dua istedi

Labrum kemiğinde yırtık meydana gelen Aydilge, acil ameliyata alındı.

aydilge-hastaneye-kaldirildi-sevenlerinden-dua-istedi.jpg

“GÜZEL ENERJİLERİNİZİ BEKLİYORUM”

Ameliyat öncesi yatağından çektiği videoyla sevenlerine seslenen Aydilge, “Ne yazık ki birazdan acil ameliyata alınmam gerekecek. Şarkımda da değdiğim gibi hayat şaşırtır hep zaten. Kalçamda labrum yırtığı var. Ben hoplamayı zıplamayı çok seviyorum sahnede ama biraz fazla olmuş galiba. Labrum yırtığım oldukça geniş ve parçacıklı durumda. Onun temizlenip dikilmesi gerekiyor. İnşallah sonrasında eskisinden daha iyi şekilde şarkılarımızı söyleyeceğiz. Dualarınızı ve güzel enerjilerinizi yollamayı unutmayın” şeklinde ifadeler kullandı.

aydilge-hastaneye-kaldirildi-sevenlerinden-dua-istedi-001.jpg

AYDİLGE KİMDİR?

Aydilge Sarp 25 Haziran 1979 tarihinde Kütahya’da dünyaya gelmiştir. Annesi şair, babası doktordur. İki yaşında iken babasının tayini ile Ankara’ya gitmişlerdir. İlkokulu tamamlamasının ardından ortaokulu ve liseyi TED Ankara Kolejinde bitirmiştir. Aydilge, 1987 yılında 8 yaşında iken TRT Ankara Radyosu Çocuk Korusu sınavlarını kazanmıştır ve 15 yaşına kadar TRT Ankara Radyosu Türk Sanat Müziği çocuk korosunda radyo sanatçısı olarak görev aldı. 12 yaşından beri gitar çalarak kendi söz ve bestelerini yaptı. Burslu okuduğu Başkent Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Bölümünden 2006 yılında birincilikle mezun olmayı başarmıştır. Ardından İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde Radyo-TV-Sinema alanında yüksek lisansını bitirdi “İletişim Uzmanı” unvanını aldı.