Aziz Mahmut Hüdayi Aşkın Yolculuğu dizi seti adeta küle döndü

Rüzgar Aksoy, Cem Kurtoğlu, Hakan Örge, Duygu Gürcan ve Tuğba Melis Türk'ün başrolünde beraber yer aldığı

Aziz Mahmut Hüdayi Aşkın Yolculuğu dizi seti adeta küle döndü

TRT 1'in Ramazan ayı boyunca hafta içi her akşam seyirci karşısına çıkan dizisi Aziz Mahmut Hüdayi Aşkın Yolculuğu'nun seti adeta küle döndü.

aziz-mahmut-hudayi-askin-yolculugu-dizi-seti-adeta-kule-dondu.jpg

aziz-mahmut-hudayi-askin-yolculugu-dizi-seti-adeta-kule-dondu-001.jpg

YANGIN ÇEKİMİN OLMADIĞI SETTE ÇIKTI
Gazeteci Birsen Altuntaş'ın bir haberine göre, dizinin Riva'daki platosunda elektrik kontağından olduğu düşünülen bir yangın çıktı. Alevler kısa sürede seti teslim alırken dizide dergah olarak kullanılan platonun bir kısmı adeta küle döndü. Yangın çekimlerin olmadığı saatte yaşandığı için herhangi bir yaralanma meydana gelmedi. Yangının sonrasında dizinin çekimlerine 1 kadar gün ara verildi.

aziz-mahmut-hudayi-askin-yolculugu-dizi-seti-adeta-kule-dondu-002.jpg

RÜZGAR AKSOY KİMDİR?
Rüzgar Aksoy, 5 Ocak 1981 yılında İstanbul’da hayata gözlerini açmıştır. Haliç Üniversite Konservatuvar Bölümü mezunu olan Rüzgar Aksoy ilk oyunculuk deneyimini 2010 yılında başrollerinde Oktay Kaynarca ve Mehmet Akif Alakurt’un yer aldığı Adanalı dizisinde yapmıştır. Oyunculuk kariyerine Serçe, Türkan, Annem Uyurken , Ah Neriman, Kara Sevda, Yüz Yüze dizileri ile devam eden Rüzgar Aksoy, aynı zamanda seslendirme sanatçısı olarak da bir çok projede yer almıştır. Oyuncu son dönemde Keşif Çanakkale ve Deliler filminde rol almıştır. Yer aldığı yapımlar, Kara Sevda / 2015, Sen de Gitme / 2013, Türkan / 2010, Serçe / 2008, Adanalı / 2008