Azra Akın’dan müjdeli haber! Anne oluyor

İlk bebeğini 5 yıl önce önce kucağına alarak annelik duygusunu tadan eski Türkiye Güzeli Azra Akın, ikinci kez anne oluyor.

Azra Akın’dan müjdeli haber! Anne oluyor

4 aylık hamile Azra Akın, müjdeli haberi ailece çıktıkları yaz tatilinde aldıklarını ve çok heyecanlı hissettiğini ifade etti. Eski Türkiye güzeli Azra Akın, 2017 senesinde Atakan Koru ile nikah masasına oturarak 2018 yılında da ilk çocuğu Demir'i kucağına almıştı. Uzun süredir vaktini ailesine ayırmayı tercih eden Azra Akın, ikinci kez hamile olduğunun müjdesini sevenlerine duyurdu.

azra-akindan-mujdeli-haber-anne-oluyor.jpg

BEBEĞİN CİNSİYETİNİ DOĞUMDA ÖĞRENMEK İSTİYORUZ

Show TV'de yayınlanan Pazar Sürprizi programına konuk olan Azra Akın, 4 aylık hamile olduğunu söyleyerek “Kendimizi çok şanslı hissettik ve şükrettik. Ağustos ayında ailecek çıktığımız yaz tatilinde aldım haberi. Hemen bütün aileye açıklama heyecanı hissettim” ifadelerini kullandı. Bebeğinin cinsiyetinin belli olduğunu ancak öğrenmek istemediklerini Dile getiren Azra Akın, “Doktorumuz cinsiyeti biliyor ama biz bilmek istemiyoruz. Demir'in hamileliğinde olduğu gibi doğumda öğrenmek istiyoruz. Hamileliğin ilk 3 haftası zor geçti. Yorgun bir dönem geçirdim. İsteksizlik, olumsuz bir ruh hali ve depresyon hali yaşadım ama son birkaç haftadır gayet iyiyim” dedi.

azra-akindan-mujdeli-haber-anne-oluyor-001.jpg

AZRA AKIN HAKKINDA

Babası aslen Uşak'ın Karahallı ilçesinden bir zamanlar Eskişehirspor'da futbol oynamış Yıldız Teknik Üniversitesi'nden mezun ve şimdi tercümanlık yapan Nazım Akın, annesi ise Afyon'un Emirdağ ilçesinden Hollanda'da da öğretmenlik yapan öğretmen Ayda Akın. Aile 1971 yılında Hollanda'ya yerleşti. Azra Akın'nın kendisinden 2 yaş küçük Doruk adlı bir kız kardeşi bulunmaktadır.
Azra Akın, Hollanda'da bale, resim ve müzik gibi sanat dallarında eğitim aldı.