Bade İşçil'den gündem yaratacak açıklamalar

Son dönemde adı iş insanı Saadettin Saran ile aşk dedikodularına karışan güzel oyuncu Bade İşçil, Ahmet Mümtaz Taylan'ın Empati programına konuk olarak katıldı.

Bade İşçil'den gündem yaratacak açıklamalar

Programda samimi itiraflarda bulunan Bade İşçil 'Varlık sebebim güzel olmak değil, öyle yaşamıyorum...' ifadeleriyle güzelliği yüzünden yaşadığı sıkıntıları da bir bir anlattı. Hem güzelliği hem de başarılı oyunculuğu ile ün kazanan ve Türkiye'nin Barbie'si olarak gösterilen Bade İşçil son dönemde aşk dedikoduları ile gündemden düşmek bilmiyor.

bade-iscilden-gundem-yaratacak-aciklamalar.jpg

“VARLIK SEBEBİM GÜZELLİK DEĞİL”

"Ezel", "Ufak Tefek Cinayetler" ve "Aşk 101" gibi yapımlarda izlediğimiz Bade İşçil'in adı iş insanı Saadettin Saran ile anılıyor. Uzun s.üredir herhangi bir projede yer almayan ünlü isim şimdi de Ahmet Mümtaz Taylan'ın Empati programına konuk olarak katıldı. Ünlü isim programda, yaşanmış gerçek hikayelerle empati kurarken, kendi hayatına dair de Taylan'ın sorularına samimi yanıtlar verdi. Taylan'ın güzellik ile ilgili sorusunda İşçil tüm samimiyetiyle şu yanıtları verdi. "Varlık sebebim güzel olmak değil, öyle yaşamıyorum... Bir yere kadar takıldığım noktalar oldu, kızlarla arkadaşlıklarımda eşlerinden; yani sevgililerinden kıskandıkları zamanlar oldu lise zamanlarında…

bade-iscilden-gundem-yaratacak-aciklamalar-001.jpg

Anlamsız buluyordum, kendini soyutluyorsun, kız arkadaşlarından daha çok erkek arkadaşlarla geçinebiliyordum çünkü daha düz mantık, 'ay o tehlike, şöyle baktı' diye bile yorumluyorlardı çünkü, etraflarında olursam tehlike yaratabilirim gibi görüşmelerine çağırmazlardı, dışlandığımı hissederdim. Güzellik işte burada sorun... Empati kurarken kendimi düşündüm..." ifadelerini kullandı.