Bahar Candan cezaevinden hastaneye kaldırıldı

Candan kardeşler, kara para aklama ve suç örgütüne üye olma suçlarından hakkında başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Nihal Candan, yaşadığı rahatsızlık sebebiyle cezaevinden tahliye olmuştu.

Bahar Candan cezaevinden hastaneye kaldırıldı

Nihal Candan yaşadığı Anoreksiya Nervoza hastalığı sebebiyle cezaevinden tahliye edilmişti. Kardeşi Bahar Candan’ın ise tutukluluğu devam ediyor. Bahar Candan’dan bir son dakika haberi geldi. İddiaya göre Bahar Candan, cezaevinde kendisine zarar verdi ve hastaneye kaldırıldı.

CEZAEVİNDE KENDİSİNİ YARALADI

Ünlü sosyal medya fenomeni Bahar Candan, kara para aklama ve suç örgütüne üye olma suçlarından hakkında başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Bahar Candan'ın Silivri'de kaldığı cezaevinde kendisini yaralayarak zarar verdiği öğrenildi. Kendisine zarar veren Bahar Candan, cezaevinden hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

HASTANEDE TEDAVİ ALTINA ALINDI

Silivri Cezaevi'nde tutukluluğu devam eden Bahar Candan'ın cezaevinde kendisini yaralayarak zarar verdiği öğrenilirken ünlü fenomenin bu olayın ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı belirtiliyor. Bahar Candan'ın son sağlık durumu ile ilgili henüz herhangi bir açıklama yapılmadı.

galatasaray-konya-ya-tam-kadro-gidiyor-kamp-kadrosu-aciklandi-heyecan-dorukta-003.jpg

NİHAL CANDAN RAHATSIZLIĞI SEBEBİYLE TAHLİYE EDİLMİŞTİ

Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşler, haklarında başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Candan kardeşlerden Nihal Candan, cezaevinde yemek yiyememe hastalığına yakalanmış ve 37 kiloya kadar düşmüştü. Nihal Candan, yaşadığı rahatsızlık sebebiyle cezaevinden tahliye edilmişti.