Bahar dizisinde erken gelen başrol değişikliği! Kadrodaki ilk ayrılık şaşırtacak

Show TV ekranlarının yeni dizisi Bahar’ın yayınlanan iki bölümü de izlenme rekorları kırdı. Kısa sürede izleyicinin dikkatini üzerine çekmeyi başaran dizinin yeni bölümleri merakla beklenirken dizinin senaryosu nasıl ilerleyecek merak konusu oldu.

Bahar dizisinde erken gelen başrol değişikliği! Kadrodaki ilk ayrılık şaşırtacak

Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak ve Hatice Aslan’ın yer aldığı Bahar dizisi daha ilk bölümlerinden izleyiciyi ekrana kilitledi. Yayınlandığı ilk bölümden itibaren kısa sürede izleyicinin dikkatini üzerine çeken Bahar dizisi Salı akşamlarının yeni soluğu oldu. Yeni bölümleri merakla beklenen ve senaryonun nasıl devam edeceği de merak edilen yeni dizide Bahar’ı bundan sonra neler bekliyor araştırılırken diziye dair tüm gelişmeler de izleyicinin gündeminde.

BAHAR’IN HİKAYESİ HERKESİ EKRANA KİLİTLEDİ

Show TV’nin yeni dizisi Bahar’ın ilk bölümü ve geçtiğimiz hafta yayınlanan ikinci bölümü izleyiciyi ekran başına topladı. Çok kısa bir sürede büyük ilgi gören yeni dizinin yeni bölümleri de heyecan ve merakla beklenmeye başlandı. Hem oyuncu kadrosu hem de konusuyla herkesin hayatından bir şeyleri ekrana taşıyan dizinin senaryosunun geleceği de merak edilirken dizi kadrosunda erken bir veda yaşanabileceği konuşuluyor.

bahar-dizisinde-erken-gelen-basrol-degisikligi-kadrodaki-ilk-ayrilik-sasirtacak.jpg

BAHAR’IN MUHTEŞEM DEĞİŞİMİ

Dizide Bahar karakterinin hikayesi konu alınırken Bahar’a ünlü oyuncu Demet Evgar hayat veriyor. Fedakar kadınların hikayesini konu alan Bahar dizisinde Tıp Fakültesi’nden mezun olan ve sonrasında hayatını ailesine adayan Bahar karakterinin ani bir hastalıkla değişen hayatı ve bu süreçte yaşadıkları ekrana aktarılıyor. Hastalığı atlattıktan sonra hayatıyla ilgili çok önemli kararlar alan Bahar’ın bu süreçteki en büyük destekçisi ise Enver olacaktır. Eşi tarafından aldatılan Bahar’ın bundan sonraki hamleleri sadece kendisi ve çocukları için olacaktır. Bahar’ın eşi Timur ve Rengin arasındaki ilişki Bahar’ın hayatıyla ilgili vereceği yeni ve önemli kararda en büyük etken olacaktır. Bahar’ın boşanma kararı alması beklenirken bu ihtimalle birlikte dizide önümüzdeki bölümlerde Bahar ve Timur’un boşanması konusunun işlenmesi bekleniyor. İlerleyen bölümlerde dizi kadrosunda bir ayrılık da yaşanabilir. Bahar dizisi her Salı saat 20.00’de yepyeni bölümleriyle Show TV’de.