Bahar dizisinden şaşırtan final kararı! Herkes devam eder diyordu ama final tarihi bile belli oldu

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Bahar, her Salı yepyeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. İzleyiciyi ekrana kilitleyen yapımın yeni bölümleri hiç kaçırılmadan takip edilirken gözler sezon sonuna doğru final dedikodularına çevrildi.

Bahar dizisinden şaşırtan final kararı! Herkes devam eder diyordu ama final tarihi bile belli oldu

Bilindiği gibi dizi ve programlar yaz sezonunda yeni bölümleriyle ekrana gelmiyor. Diziler 3 aylık yaz tatiline ayrılıyor ve sezon finali yaparak sezonu noktalıyor. Yeni sezonda yani Eylül ayında dizilerin yeni bölümleri kaldıkları yerden devam ediyor. Bu sezonun en çok izlenen yapımlarından biri olan Bahar dizisinin sezon sonundaki akıbeti de merak edilmeye başlandı. Peki, Bahar dizisi sezon finali mi, final mi* Bahar dizisi sezon finali ne zaman? Bahar yeni sezon olacak mı? Bahar 2. sezonu yayınlanacak mı? Bahar dizisi bitecek mi? İşte tüm merak edilenler…

BAHAR DİZİSİ SEZON FİNALİ YAPACAK

Başrollerinde Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak ve Buğra Gülsoy gibi ünlü oyuncuların yer aldığı Bahar dizisi Salı akşamları ekrana geliyor. Her bölümü büyük bir ilgiyle takip edilen Bahar dizisinin sezon sonu için de akıbeti merak ediliyor. Bu sezona damgasını vuran ve kısa sürede çok sevilen dizinin gelecek sezon da ekranlarda olup olmayacağı merak ediliyor. Bahar dizisi sezon sonunda sezon finali yaparak gelecek sezon da ekranda olmaya devam edecek.

bahar-dizisinden-sasirtan-final-karari-herkes-devam-eder-diyordu-ama-final-tarihi-bile-belli-oldu.jpg

BAHAR SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

Oyuncu karosu ve hikayesiyle herkesi kendisine hayran bırakan Bahar dizisinin sezon finali tarihi de araştırılmaya başlandı. Mayıs ayının gelmesiyle birlikte diziler de artık yavaş yavaş sezon finali yapmaya başlıyor. Yaz dönemi sebebiyle ekrana ara vermeye hazırlanan ve kısa bir molanın ardından Eylül ayında yeniden ekrana geri dönecek olan dizilerin sezon finali bölümleri de merak diliyor. Sezon finali tarihi en çok merak edilen dizilerden biri de Bahar dizisi oluyor. Sevilen dizinin 11 Haziran 2024 Salı akşamı yayınlanacak sezon finali bölümüyle ekrana ara vermesi bekleniyor.