Bahar dizisine yeni başrol! Timur çok sevilmişti ama…

Ekran hayatına yeni başlamasına rağmen çok sevilen ve kısa sürede büyük ilgi gören Bahar dizisinin her bölümü izlenme rekorları kırıyor. Salı akşamlarının yeni tutkusu olan Bahar dizisinde yeni gelişmeler yaşanıyor.

Bahar dizisine yeni başrol! Timur çok sevilmişti ama…

Gerek oyuncu kadrosu gerekse konusuyla izleyicinin kısa sürede dikkatini çekmeyi başaran Bahar dizisi ilk bölümünden itibaren herkesi ekrana kilitledi. Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak’ın başrolünde olduğu Bahar dizisinin kadrosu genişliyor. Yeni bölümleri heyecanla beklenen sevilen dizinin kadrosuna yeni bir isim daha dahil oluyor. Dizinin en çok konuşulan karakterlerinden biri olan Rengin’in eski eşi hikayeye dahil oluyor. Rengin’in eski eşini oynayacak isim de belli oldu.

BAHAR DİZİSİNDE HEYECAN ARTIYOR

Show TV ekranlarında yayınlanan ve Salı akşamlarının yeni gözdesi olan Bahar dizisinin yeni bölümleri büyük bir merakla bekleniyor. Her bölümü reyting rekorları kıran sevilen dizinin oyuncu kadrosu da genişliyor. Hikayeyi daha heyecanlı hale getirecek yeni karakterler diziye dahil oluyor. Dizinin en çok konuşulan ve en dikkat çeken karakterlerinden biri olan Rengin’in eski eşi dizideki tüm dengeleri değiştirecek.

bahar-dizisine-yeni-basrol-timur-cok-sevilmisti-ama.jpg

FEHMİ KARAARSLAN DİZİYE DAHİL OLUYOR

Bahar, Timur, Evren, Rengin ve diğer karakterlerin hikayesi tek tek çok beğenilmiş ve dizi kısa sürede ilgi odağı olmuştu. Diziye yeni dahil olacak karakter de merak konusu oldu. Oyuncu Fehmi Karaarslan, Bahar dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Ünlü oyuncunun dizide Rengin’in eski eşi Can Wallece karakterine hayat vereceği öğrenildi. Rengin'in eski eşinin hikayeye dahil olmasıyla birlikte dizinin gelecek bölümlerinde neler olacağı da şimdiden merak edilmeye başlandı. Bahar dizisi yepyeni bölümleriyle her Salı saat 20.00’de Show TV’de.

bahar-dizisine-yeni-basrol-timur-cok-sevilmisti-ama-001.jpg