Banu Alkan'dan çok konuşulacak Hadise paylaşımı

Gündemdeki magazin olaylarıyla ilgili sık sık açıklamalarda bulunan Banu Alkan bu defa son günlerde verdiği frikikle ilgili gündem olan Hadise hakkında paylaşımlarda bulundu.

Banu Alkan'dan çok konuşulacak Hadise paylaşımı

Sosyal medyada Banu Alkan'ın Hadise ile ilgili paylaşımları yorum yağmuruna tutuldu. Sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen Yeşilçam'ın sevilen oyuncusu Banu Alkan magazin gündemiyle ilgili yaptığı açıklamalarla sık sık konuşulmaya devam ediyor.

banu-alkandan-cok-konusulacak-hadise-paylasimi.jpeg

HADİSE’DE ESTETİK YOK

Uzun bir süre Türkiye'nin en güzel kadını olarak konuşulan Afrodit lakaplı Banu Alkan bu defa son paylaşımıyla magazin gündeminde yerini aldı. Banu Alkan, bu defa son dönemde frikik tartışmasıyla ilgili sık sık gündeme gelen Hadise ile ilgili bir paylaşımda bulundu. “Hadise'nin göğüsleri silikon değil galiba” yazarak üstüne de Hadise'nin profil adını etiketleyen Banu Alkan'ın paylaşımını görenleri gülümsetti. Bununlada kalmayan Afrodit şarkıcının tatilden yaptığı paylaşımları hikayesine ekleyerek yorum yapmaya devam etti. "Hadise'de estetik yok" açıklaması yapan Banu Alkan, son paylaşımında ise "Hadise demek frikik demek" notunu yazdı. Banu Alkan'ın açıklaması sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu. Alkan'ın paylaşımına "Günaha girmeden dedikodu", "Kraliçe kimsenin arkasından konuşmuyor", "Bu kadını çok seviyorum" şeklinde yorumlar yapıldı.

banu-alkandan-cok-konusulacak-hadise-paylasimi-001.jpeg

BANU ALKAN HAKKINDA
Sinema ve dizi film oyuncusu, 1 Nisan 1958 tarihinde Dubrovnik / Hırvatistan’da dünyaya gelmiştir. “Afrodit” lakabıyla anılmaktadır. Gerçek adı Hırvatça “Yaban Gülü” anlamına gelen Liz Remka Rebroyna’dır. Marangoz bir babanın beşinci çocuğu olarak hayata gözlerini açmıştır. 11 yaşındayken ailesiyle birlikte Dubrovnik'ten Balıkesir’in Edremit ilçesine göç etmiştir.