Barbie Gamze son haliyle dikkat çekti

Hayat Bilgisi dizisinde Barbie Gamze karakterine hayat veren İpek Erdem gözlerden uzak bir yaşam sürdürüyor.

Barbie Gamze son haliyle dikkat çekti

Bir süre yurt dışında yaşayıp ülkeye dönüş yapan İpek Erdem'in son hali ve tarzı dikkat çekti. Gökçe Bahadır, Arif Erdem, Kerem Kupacı ve Perran Kutman gibi başarılı isimleri bir araya getiren Hayat Bilgisi dizisinde Barbie Gamze karakterini canlandıran İpek Erdem'in son haliyle sosyal medyada gündem olmayı başardı.

barbigamze-son-haliyle-dikkat-cekti.jpg

PROJELERİNİ ANLATTI

Bir süre Londra'da yaşayan Erdem ülkeye dönüş yaptı. Snob Magazin'in bir haberine göre; İpek Erdem, Nişantaşı City's'de objektiflere yansıdı. Kombiniyle dikkat çekmayi başaran oyuncu, "Yazcı değilim. Kalın giyinmeyi seviyorum. Soğukçuyum" ifadelerini kullandı. Projelerinden de sözeden Erdem, "Belgesel dizi projem var. Biraz onunla yoğunum. Caz festivali yapma ihtimalim var. Bir dizi projem var beraber yazabileceğim yazar karşıma çıkmasını dua ediyorum" şeklinde konuştu. 2018'den beri bir ayağı yurt dışında olan ünlü oyuncu Erdem, "Belgesel projem Avrupa'da geçiyor. Yurt dışında teklifler gelmişti onları değerlendirdim. Dışarı çıkmak güzeldi. Buraya uzaktan bakmak yaradı..." dedi. İpek Erdem'in son halini görenler "Yıllar onu da değiştirdi", "Ne güzel kadın ya", "Barbie de yaşlanmış" şeklinde yorum yaptı.

barbigamze-son-haliyle-dikkat-cekti-001.jpg

İPEK ERDEM HAKKINDA
İpek Erdem, 1984 yılında Bursa'da dünyaya gelmiştir. Baba tarafından aslen Elazığ'lıdır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarından mezun olmuştur. Bursa Devlet Tiyatrosunda Kazım ile Havva, Osmaniye Kültür Merkezinde ise Hansel ve Gratel adlı oyunlarda yer almıştır. İlk oyuncululuk deneyimini Hayat Bilgisi dizisi ile yaşayan İpek Erdem, Karınca Yuvası, Aşk Kapıyı Çalınca, Elveda Rumeli, Aman Annem Görmesin, Beş Şehir, Yer Gök Aşk, Böyle Bitmesin ve Eve Dönüş dizilerinde rol aldı.