Bayhan'dan Armağan Çağlayan’a olay gönderme!

Yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran Popstar'da farklı yorumu ve kendine özgü tavırlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Bayhan Gürhan bu yarışma ile adını geniş kitlelere duyurmayı sağlamıştı.

Bayhan'dan Armağan Çağlayan’a olay gönderme!

Yarışmanın sonrasında müzik kariyerine devam eden Popstar Bayhan son günlerde değişimiyle adından sık sık söz ettirmeyi başarmıştı. Popstar Bayhan şimdi de Armağan Çağlayan'a yaptığı gönderme ile magazin gündeminde yer aldı. Popstar yarışmasıyla adını duyurmayı başaran Bayhan Gürhan, son dönemde soysal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeyi başarıyor.

bayhandan-armagan-caglayana-olay-gonderme-001.jpg

“NE OLDUM DEMEMELİ NE OLACAĞIM DEMELİ”

Tarzında değişiklik yapan ve bıyık bırakan Bayhan, "Fly Me to the Moon" performansıyla adından söz ettirmeyi başardı. Son haliyle gündeme gelen Bayhan şimdi de Popstar'ın sivri dilli jürisi Armağan Çağlayan'a yaptığı gönderme ile gündemde bomba etkisi yarattı. Bayhan Gürhan, modacı Pınar Kerimoğlu’nun YouTube'da yayınlanan programına konuk olarak katıldı. 44 yaşındaki ünlü isme, yarışma esnasında Armağan Çağlayan’ın “Biz senin hayatında çok önemli bir yerdeyiz“ sözleri hatırlatıldı. Popstar Bayhan, "Armağan Bey çok değerli bir insan ama ona şunu sormak istiyorum, ben yarışmadayken siz neredeydiniz şimdi neredesiniz? Ne oldum dememeli ne olacağım demeli" ifadelerini kullandı. Bayhan'ın bu sözleri yeni bir tartışmayı alevlendirecek gibi duruyor.

bayhandan-armagan-caglayana-olay-gonderme.jpg

BAYHAN KİMDİR?
Bayhan Gürhan, 14 Mart 1980 tarihinde Adana'da dünyaya gelmiştir. 2003 senesinde düzenlenen Ercan Saatçi, Deniz Seki ve Armağan Çağlayan'ın jüriliğini yapmış olduğu Kanal D'de yayınlanan Popstar yarışmasında farklı yorumu ve kendine özgü tarzıyla adını duyurmayı başarmıştır.