Benim Güzel Ailem oyuncuları kimler? TRT 1 Benim Güzel Ailem nerede çekiliyor?

TRT 1’in sevilen dizisi Benim Güzel Ailem sımsıcak hikayesi ile seyirciden tam not almayı başardı. Peki, Benim Güzel Ailem oyuncuları kimler? Çarşamba akşamları ekrana gelen Benim Güzel Ailem nerede çekiliyor? Benim Güzel Ailem dizisinin konusu nasıl? İşt

Benim Güzel Ailem oyuncuları kimler? TRT 1 Benim Güzel Ailem nerede çekiliyor?

TRT 1’in ekranında seyirci karşısına çıkan Benim Güzel Ailem yeni bölümleri ile dikkat çekmeye devam ediyor. Benim Güzel Ailem dizisinin senaryosu aile teması üzerinden yükseliyor. Birbirinden önemli isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı dizi Çarşamba akşamları yayınlanıyor. Benim Güzel Ailem oyuncuları kimler sorusunun yanıtı da araştırma konusu oldu.

Benim Güzel Ailem oyuncuları kimler?


Fabrika Yapım tarafından hazırlanan Benim Güzel Ailem dizisinin yönetmen koltuğunda Sadullah Celen oturuyor. Senaryosunu ise Baykut Badem, Nuray Uslu ve Ayça Mutlugil kaleme alıyor. Aria tarafından müzikleri hazırlanan dizinin oyuncuları arasında Erdal Özyağcılar ve Nergis Kumbasar gibi usta isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin oyuncuları arasında Seray Gözler, Onur Buldu, Melis Babadağ, Toprak Can Adıgüzel, Serra Pirinç de yer alıyor.


Benim Güzel Ailem dizisinde kim kimdir?

Rasim Akyol (Erdal Özyağcılar)

Canan Akyol (Seray Gözler)

Ferdi Akyol (Onur Buldu)

Damla Akyol (Serra Pirinç)

Derya Akyol (Meltem Pamirtan)

Deniz Akyol İlhan (Aycan Koptur)

Sina (Toprak Can Adıgüzel)

Nedim (Erdem Akakçe)

Öznur (Melis Babadağ)

Feryel İlhan (Nergis Kumbasar)

(Tolga Ortancıl)

Kaan İlhan (Barış Yıldız)

Fidan (Münire Apaydın)

Tuğçe (Ebrar Karabakan)

Oğuz (Emre Akkuş)

Tanem (Mina Sinenden)

Burak (Ahmet Hakan Ünal)

Mahmut (Halil İbrahim Kalaycıoğlu)

Emre (Utku Coşkun)

Adnan Gözüaçık (Ufuk Özkan)

Benim Güzel Ailem dizisi nerede çekiliyor?

TRT 1’in kısa sürede büyük ilgi gören dizisi Benim Güzel Ailem’in çekimleri İstanbul’da gerçekleştiriliyor. İstanbul’un Avrupa Yakası’nda gerçekleştirilen çekimlere vatandaşlar da yoğun ilgi gösteriyor. Yapım ekibinin çekimlerde özellikle Beşiktaş ve Beyoğlu’nun tercih ettiği görülüyor.