Bikinisiyle serin suları ısıttı! Mine Tugay eksi 15 derece göle girdi

Ünlü oyuncu Mine Tugay tatil için Avusturya'ya gitmeyi tercih etti. Seyahatinden sık sık sosyal medya paylaşımları yapan Mine Tugay eksi 15 derecede göle girdiği anları sosyal medya hesabında takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

Bikinisiyle serin suları ısıttı! Mine Tugay eksi 15 derece göle girdi

Hem oyunculuğu hem de güzelliğiyle sık sık adından söz ettiren oyunculardan Mine Tugay Avusturya seyahatinde eksi 15 derece göle girerek şaşkınlık yarattı. Mine Tugay, o anları sosyal medya hesabında paylaşmayı ihmal etmedi. Avusturya'ye seyahat eden Tugay, "-15 derece göle girmek mi?" notuyla bir sosyal medya paylaşımı yaptı.

bikinisiyle-serin-sulari-isitti-mine-tugay-eksi-15-derece-gole-girdi-002.jpg

“ÖLÜM GİBİ BİR ŞEY OLDU AMA KİMSE ÖLMEDİ”
Daha sonra kendini serin sulara bırakan Tugay yüzmeye başladı. Sosyal medya hesabını aktif şekilde kullanan ünlü oyuncu gölde yüzdüğü anları kayıt altına almayı ihmal etmedi. Eksi 15 derecelik gölde yüzen oyuncu o anları, "Ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi. Denemezsem olmazdı." ifadeleriyle paylaştı. Her paylaşımı oldukça konuşulan ünlü oyuncunun Instagram hesabında 4 milyonu aşkın takipçisi bulunmaktadır.

bikinisiyle-serin-sulari-isitti-mine-tugay-eksi-15-derece-gole-girdi-001.jpg

MİNE TUGAY KİMDİR?
Mine Tugay 28 Temmuz 1978, Konya’da dünyaya gelmiştir, Türk dizi, sinema ve tiyatro oyuncusudur. Subay olan babasının görev yeri olan Konya'da doğmuştur. Yeni Levent Lisesi'ni bitirmiştir. Oyunculuğa 1997 yılında Masal Gerçek Tiyatrosu'nda oynadığı Büyük Kulaklı Küçük Ayı adlı oyun ile adım atmıştır. Aynı yıl Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimine başlamıştır.