Bir döneme damga vuran Selena müzikal oluyor

Bir dönemin televizyon tarihine damgasını vuran Selena dizisinin müzikal olarak uyarlanması için hazırlıklara start verildi.

Bir döneme damga vuran Selena müzikal oluyor

Müzikalin başrolü için de dizinin yıldızı olan Sinem Kobal'a teklif sunuldu. İki çocuk annesi Sinem Kobal'ın projeyi kabul etmeyip etmeyeceği ise henüz netleşmedi. 2006-2009 senelerinde ATV ekranlarında yayınlanan Selena dizisiyle ilgili sürpriz bir gelişme oldu. Dizinin müzikale uyarlaması için çalışmaların başladığı ve başrol oyuncusu Sinem Kobal'a teklif götürüldüğü iddia edildi.

bir-doneme-damga-vuran-selena-muzikal-oluyor.jpg

SİNEM KOBAL’A TEKLİF GÖTÜRÜLDÜ

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın bir haberine göre, kulislerden sızan bir bilgiye göre 6 sene önce YouTube'a yüklenen ilk bölümü 24 milyon izlenen dizinin sahneye müzikal olarak uyarlanması için hazırlıklara başlandı. Müzikal için uzun süredir herhangi bir projede yer almayan Sinem Kobal'a teklif götürüldü. Kenan İmirzalıoğlu ile evlendikten sonra 2 kız çocuğu dünyaya getiren Sinem Kobal'ın teklife ne diyeceği ise en çok merak edilen oldu. Televizyon tarihine damgasını vuran ve 104 bölüm devam eden Selena dizisinin kadrosunda Gökhan Keser, Cansu Demirci, Gizem Güven, Dilara Kurtulmuş, Sinan Çalışkanoğlu ile Zuhal Topal rol almıştı.

bir-doneme-damga-vuran-selena-muzikal-oluyor-001.jpg

SİNEM KOBAL HAKKINDA

Oyuncu Sinem Kobal, 14 Ağustos 1987 tarihinde İstanbul’da hayata gözlerini açmıştır. Ailesi Rize, Hemşinli olan Sinem Kobal'ın babası inşaat mühendisi, annesi ise ev hanımı. Oyuncu olarak tanınan Sinem Kobal'ın sanat hayatı aslında dansla başlamıştır. Henüz dört yaşında Yıldız Alper bale okulunda başladığı bale eğitimine sekiz yıl devam ettiren Sinem Kobal Royal Akadem mezun olmuştur.