Bir döneme damgasını vuran Arzu Yanardağ’ın son hali şaşkına çevirdi

Bir döneme damgasını vuran isimler arasında yer alan Arzu Yanardağ kısacık saçları ve imajıyla dikkatleri üzerine topladı.

Bir döneme damgasını vuran Arzu Yanardağ’ın son hali şaşkına çevirdi

Arzu Yanardağ'ın son halini görenler “Yıllara meydan okuyor” dedirtti. Aile Bağları, Unutabilsem, Hayat Bağları gibi başarılı yapımlarda rol alan eski manken Arzu Yanardağ resmen yıllara meydan okumaya devam ediyor.

bir-doneme-damgasini-vuran-arzu-yanardagin-son-hali-saskina-cevirdi.jpg

ADETA YILLARA MEYDAN OKUYOR
Oyuncu Arzu Yanardağ, 1997 yılında Emrah Erdoğan'ın da başrol oyuncusu olduğu 'Unutabilsem' dizisinde rol alarak televizyon kariyerine ilk adımı atmıştır. Birçok film ve dizide yer alan Arzu Yanardağ bir süredir gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyordu. Bir kızı bulunan Arzu Yanardağ saçlarını kısacık kestirdi. Yeni imajıyla hayranlarından büyük beğeni toplayan Arzu Yanardağ resmen yıllara meydan okumaya devam ediyor. 46 yaşında olan Arzu Yanardağ Hükümet Bey filminde 'Fadile' karakterine can vermişti

bir-doneme-damgasini-vuran-arzu-yanardagin-son-hali-saskina-cevirdi-001.jpg

ARZU YANARDAĞ KİMDİR?
31 Ağustos 1977 tarihinde, İstanbul'da hayata gözlerini açmıştır. Annesi hemşire Nejla Yanardağ, babası ise tiyatro oyuncusu Ferruh Yanardağ'dır. İlk öğretimin iBakırköy İlkokulu'nda tamamlayan genç ünlü oyuncu,1993 yılında, Bakırköy Anadolu Kız Meslek Lisesi'nden mezun olmuştur. Küçük yaşlardan itibaren T.V.'de yayınlanan filmleri severek izleyen ve de oyuncu olmayı kafasını takmış olan Arzu Yanardağ, 1994 yılında, liseyi bitirdikten hemen sonra mankenlik ajanslarında çalışmaya başlamıştır. Bir yıl sonra ise, Türkiye'nin sayılı modellik ajanslarından Başak Görsoy Mankenlik ve Fotomodellik Ajansına geçmiştir.