Birce Akalay güzelliğiyle adeta büyüledi

Birbirinden iddialı filmlerin Altın Palmiye için kıyasıya yarıştığı Cannes Film Festivali'ne birçok ünlü isim katılım sağladı.

Birce Akalay güzelliğiyle adeta büyüledi

Bunlardan biri de Birce Akalay oldu. Birce Akalay'ın Cannes tarzı sosyal medyaya damga vurdu. Bu yıl 77.'si düzenlenen Cannes Film Festivali'ne birçok ünlü isim konuk oldu.

birce-akalaya-guzelligiyle-adeta-buyuledi.jpg

SOSYAL MEDYA KULLANICILARI YORUM YAĞMURUNA TUTTU

Festivale katılan isimlerden biri de ünlü oyuncu Birce Akalay oldu. Akalay, dekolteli uzun elbisesiyle kırmızı halının adeta tozunu attırdı. Akalay çekilen pozlarını ise sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi. Tarzı çok konuşulan Birce Akalay'ı hayranları yorum yağmuruna tuttu. Ünlü oyuncunun tarzıyla alakalı "Sade ve şık", "Çok güzelsin", "Elbisesi aşırı yakışmış" şeklinde yorumlar yapıldı.

birce-akalaya-guzelligiyle-adeta-buyuledi-001.jpg

BİRCE AKALAY HAKKINDA
Birce Akalay 19 Haziran 1984, İstanbul’da dünyaya gelmiştir Türk oyuncudur. Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro bölümünde lise eğitimini tamamlamıştır. Aynı yıl girdiği İstanbul Üniversitesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturi Bölümündeki eğitimini tamamlamıştır fakat Haliç Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. 2004 Türkiye Güzellik yarışmasında üçüncü olduktan sonra Avrupa Güzellik Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etti ve yarı finale çıkmıştır. 2004-2007 yılları arasında Piyonlar Ligi Özel ve 8. Etap gibi programları da hazırlayıp sunmuştur. 2007 yapımı olan Kader ve yine 2007 yapımı Senin Uğruna dizisinde baş karakterleri canlandırdı. Aynı zamanda 2008 Asi adlı TV dizisine konuk oyuncu olarak bir süreliğine rol almıştır. Bunların yanı sıra oyuncu 2008'de vizyona giren Son Ders ve 2009 Ekim aynında vizyona giren Nefes filmlerinde rol aldı.