Boşanma sebebi ortaya çıktı!

2015 senesinde nikah masasına oturan Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çifti geçtiğimiz yıl boşanmıştı.

Boşanma sebebi ortaya çıktı!

Ayrılık kararıyla herkese şok yaşatan ünlü çiftten Bülent Şakrak'ın neden boşanmak istediği gün yüzüne çıktı. Temiz Magazin'de yer alan bir habere göre, evliyken Maviye Sürgün dizisinin çekimleri için bir süre evinden uzaklaşmak durumunda kalan Bülent Şakrak'ın sette tanıştığı Esra Akpınar ile yakınlaştığı için Ceyda Düvenci'ye boşanmak istediğini söylediği iddia edildi. Ceyda Düvenci'nin boşanmayı kabul etmesiyle çift evliliklerini noktaladı.

bosanma-sebebi-ortaya-cikti.jpg

İLİŞKİLERİNİ GÖZLERDEN UZAK YAŞAMAYA ÇALIŞIYORLAR

Menajerlik ve oyunculuk yapan Esra Akpınar ile Bülent Şakrak'ın görüşmeye devam ettiği fakat ilişkilerini basından uzak tutmayı tercih ettikleri de dedikodular arasında yer aldı.

bosanma-sebebi-ortaya-cikti-001.jpg

ESRA AKPINAR KİMDİR?
29 Kasım 1987 yılında dünyaya gelen yetenekli ismi Esra Akpınar, eğitim hayatına Bilkent Üniversitesi İç Mimarlık Fakültesi'nde başlamıştır ve buradaki eğitimini başarıyla tamamlamıştır. Fakat tutkusu oyunculuktu ve bu yolda ilerlemek için Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde eğitim almıştır. Kariyerine adım attıktan sonra Esra Akpınar, Muhteşem Yüzyıl ve Dünyanın En Güzel Kokusu gibi dikkat çekici projelerde yer alarak yeteneğini kanıtlamayı başarmıştır. Özellikle Güldür Güldür Show'da gerçekleştirdiği sokak röportajları izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle karşılanmıştır. Esra Akpınar, hem profesyonel anlamda oyunculuk kariyerini geliştirirken hem de toplumla etkileşimde bulunarak kendini farklı alanlarda kanıtlamış bir isim olmayı başarmıştır.