Bu kadının 75 yaşında olduğuna kim inanır?

Ünlü moda tasarımcısı Vera Wang, 75 yaşında olmasına rağmen fiziği ve tarzıyla oldukça dikkat çekici görünüyor.

Bu kadının 75 yaşında olduğuna kim inanır?

Wang, gençlik sırrının uzun saatler çalışmak olduğunu ifade ederken fotoğrafları görenler ise onun için "Zamanı durdurmuş" şeklinde yorumlar yapıyor. Ünlü moda tasarımcısı Vera Wang, New York'ta Çinli bir göçmen ailenin çocuğu olarak hayata gözlerini açtı. Sayısız ünlü isme özel elbise ve gelinlik tasarlayarak yıldızını adeta parlatan Wang, dış görünüşüyle tasarımlarından daha fazla konuşulur hale gelmiş durumda. 1949 doğumlu Wang, 75 yaşında olmasına rağmen kimse onun yaşını tahmin dahi edemiyor.

bu-kadinin-75-yasinda-olduguna-kim-inanir.jpg

ZAMANI DURDURMUŞ YORUMLARI YAPILIYOR
Wang'ın sağlıklı beslenme ve sporun sayesinde bu şekilde kaldığını dile getirenler olsa da kendisi "Her gün fast food yerim. Krema dolgulu, şeker kaplı çörekleri severim” ifadelerini kullanıyor. Gençlik sırrının uzun saatler çalışmak olduğunu dile getiren Wang, meşgul olmanın yaşlılığın en iyi panzehiri olduğunu iddia ediyor. 75 yaşındaki ünlü modacının sosyal medyada paylaştığı fotoğrafları görenler ise onun içi "Zamanı durdurmuş" yorumunu yapmaktan adeta kendisini alamıyor. Ünlü modacı ise genetik bakımdan şanlı olduğunu dile getiriyor.

bu-kadinin-75-yasinda-olduguna-kim-inanir-001.jpg

VERA WANG KİMDİR?
Ünlü moda tasarımcısı Vera Wang, New York'ta Çinli bir göçmen ailenin çocuğu olarak hayata gözlerini açmıştır. Sayısız ünlü isme özel elbise ve gelinlik tasarlayarak yıldızını adeta parlatan Wang, dış görünüşüyle tasarımlarından daha fazla konuşulur hale gelmiş durumda. 1949 doğumlu Wang, 75 yaşında olmasına rağmen kimse onun yaşını tahmin dahi edemiyor.