Buket Aydın’ın AK Parti eleştirisi gündem oldu

Daha önce Murat Kurum'u konuk ettiği canlı yayında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na oy vermeyeceğini söyleyen Buket Aydın'ın seçimin ardından yaptığı analizi gündem oldu.

Buket Aydın’ın AK Parti eleştirisi gündem oldu

Bir önceki yerel seçimlerde CHP'nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "İstanbul, Ankara, Bursa, Adana ve Mersin’i kesinlikle kazanacağız" sözlerine kahkaha atarak verdiği yanıtla tepkilerin odağı olan ünlü sunucu Buket Aydın, bu defa da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na oy vermeyeceğini söylemesiyle gündemde yerini almıştı.

buket-aydinin-ak-parti-elestirisi-gundem-oldu.jpg

“BUKET ÇOK ACI ÇEKİYOR”
Bu açıklamasıyla uzun süre gündemde yerini koruyan Buket Aydın'ın seçim sonrası analizi de oldukça dikkat çekiciydi. “Cumhurbaşkanı Erdoğan büyüktür AK Parti” diyen spiker Buket Aydın devamında şu analizi yaptı: "Bu seçimi Özgür Özel'in başarısı Erdoğan'ın mağlubiyeti olarak görmüyorum. AK Parti'de 'biz ne dersek olur' şeklinde nobran bir tavır sergileyen isimlerin, teşkilatlarda çok fazla çalışmayanların kendilerine dönüp bakması lazım. Ders niteliğinde bir tablo. Emeklilerin tepkisi sahaya yansıdı. Ekrem İmamoğlu hem DEM Parti'yi hem de İYİ Parti'yi konsolide etmeyi başardı." Buket Aydın'ın kullandığı bu ifadeler sosyal medyada "Ağlama Buket", "Buket'e bak sen","Buket çok acı çekiyor" şeklinde yorumlar aldı.

buket-aydinin-ak-parti-elestirisi-gundem-oldu-001.jpg

BUKET AYDIN KİMDİR?
Buket Aydın, 1985 yılında Bursa'da hayata gözlerini açmıştır. Üniversite eğitimini, burslu olarak girmeye hak kazandığı İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olarak tamamlamıştır. Yüksek lisans eğitimi ise yine İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde tamamlamıştır. Attila İlhan'ın şiirleri üzerine master yaparak yüksek lisans eğitimini tamamlamasının sonrasında sunuculuk ve spikerlik alanında eğitim görmüştür.