Bülent Ersoy Vasiyetini Açıkladı: Servetinin Mirasçısı Duygulandırdı
Türk müziğinin Diva’sı Bülent Ersoy, ilk kez vasiyetini kamuoyuyla paylaştı. Lüks yaşamıyla bilinen ünlü sanatçının mal varlığı kadar, çocuklara ayırdığı özel kısım da dikkat çekti.
Sanat hayatında 55 yılı geride bırakan ve hâlâ sahnelerin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Bülent Ersoy, İzmir konserinde yaptığı açıklamayla dikkatleri üzerine çekti. Diva, ilk kez vasiyetine dair detayları paylaşarak, mal varlığını kime bırakacağını açıkladı.
Çocuklara Özel Bir Miras Bıraktı
Konserin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ersoy, “Evlat sahibi olamadım ama çocukları çok seviyorum. Vasiyetnamemde onlar için özel bir bölüm ayırdım” dedi.“Allah bana verdi, sizler bana lütfettiniz. Ben de sevdiklerime vereceğim. Çocuklar, geleceğin büyükleri olacak. Onlara huzurla yaşayacakları bir zemin bırakmak istedim.” Diva’nın bu duyarlılığı, hem duygulandırdı hem de büyük takdir topladı.
Dillere Destan Serveti Şaşkınlık Yarattı
Bülent Ersoy’un vasiyeti kadar mal varlığı da gündeme bomba gibi düştü. İşte Diva’nın servetine dair öne çıkan başlıklar:
İstanbul’da 28 daire ve 4 ultra lüks villa
Bodrum, Marmaris ve Antalya’da yazlık villalar
Fenerbahçe’de özel saunalı mülk
Fethiye’de bir benzin istasyonu
30 metrelik özel yapım lüks yat
Kiraya verdiği vinç ve dozerler
Bu servetin büyük kısmını yıllardır emek verdiği sahne hayatıyla kazanan Ersoy’un, geleceğe dair böylesine ince düşünülmüş bir planlama yapması hayranlarından büyük övgü aldı.
"Zirvede Kalmak Şeref, Vermek Sorumluluk"
Ersoy konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı: “Zirvede kalmak bir şeref ama o şerefi sizlerle paylaşmak benim için bir sorumluluk. Hayat bana çok şey verdi. Ben de üzerime düşeni yapacağım.”