Burak Özçivit polis çevirmesine takıldı

Mutlu evlilikleriyle kendilerinden sık sık söz ettiren Burak Özçivit ile Fahriye Evcen çifti yeni aldıkları son model turuncu spor arabalarıyla polis çevirmesine takıldı.

Burak Özçivit polis çevirmesine takıldı

Alkolsüz olduğu tespit belirlenen Burak Özçivit, devam ederken aracı da adeta göz kamaştırdı. Yer aldıkları reklamlardan kazandıklarını gayrimenkule yatıran Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti, bu sefer kendilerine son model bir araç almayı tercih etti. Çift, yeni aracıyla polis çevirmesine takıldı.

burak-ozcivit-polis-cevirmesine-takildi.jpg

ALKOLSÜZ OLDUĞU TESPİT EDİLDİ

2. Sayfa'da yer alan bir habere göre, yeni sezonda Akli Film'in Halid Bin Velid filminde başrol oynamaya hazırlık yapan Burak Özçivit, geçtiğimiz günlerde oturdukları siteden bir villa daha almıştı. Ünü ülke sınırlarını aşan ve sık sık başka ülkelerdeki markalarla iş birliği yapan Özçivit, bu sefer de kendisine turuncu son model bir spor araba aldı. Eşiyle gezmeye çıkan başarılı oyuncu trafik çevirmesi takıldı. Alkol kontrolünden sorunsuz şekilde geçmeyi başaran Burak Özçivit basın mensuplarına "Kolay gelsin" diyerek yoluna devam etti.

burak-ozcivit-polis-cevirmesine-takildi-001.jpg

BURAK ÖZÇİVİT HAKKINDA

Burak Özçivit 24 Aralık 1984, İstanbul’da dünyaya gelmiştir, Türk oyuncu ve eski mankendir. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık bölümünde okumuştur. Aslen Gazianteplidir. Kazım İşmen Lisesi'nden mezun olmuştur. 2003 yılı Best Model of Turkey yarışmasında gelecek vadeden seçildi. Yarışmadan sonra Uğurkan Erez Ajans ile çalışmaya başladı. Şu anda ise mankenliği bıraktı.