Burçin Terzioğlu 4 yıllık ilişkisini bitirdi

Güzel oyuncu Burçin Terzioğlu, 4 yıldır gözlerden uzak bir şekilde aşk yaşadığı Umut Duygu ile yollarını ayırdı. Evlenmeleri beklenen çiftin neden ayrıldığı ise henüz bilinmiyor.

Burçin Terzioğlu 4 yıllık ilişkisini bitirdi

Rol aldığı dizilerdeki başarısıyla uzun senelerdir adından söz ettirmeyi başaran sevilen oyuncu Burçin Terzioğlu, bu defa da özel hayatıyla magazin gündeminde yer aldı. Güzel oyuncu, 4 senedir gözlerden uzak ilişki yaşadığı sevgilisiyle ayrılma kararı aldı.

burcin-terzioglu-4-yillik-iliskisini-bitirdi.jpg

EVLENMELERİ BEKLENİYORDU

Muhabir Online hesabında yer alan bir habere göre, Burçin Terzioğlu ile spor eğitmeni Umut Duygu, uzun senelerdir ilişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyordu. Geçtiğimiz günlerde parmağında tektaş yüzükle görüntülendiği için evlilik haberleri beklenen ünlü çift, ani bir kararla yollarını ayırdı. İkilinin neden ayrıldığı ise henüz netlik kazanmadı.

burcin-terzioglu-4-yillik-iliskisini-bitirdi-001.jpg

BURÇİN TERZİOĞLU HAKKINDA

Gerçek ismi Burçin Yıldırım'dır. 9 Mart 1980 yılında İstanbul'da hayata gözlerini açmıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde Aktör Stüdyo - Özel Sahne Diksiyon eğitimi almıştır. Henüz 5 yaşındayken sinema dünyasına ilk adımını “Patron Duymasın” ve “Çıplak Vatandaş” filmleriyle atmıştır. 1997 sene Ali Güvenin aynı adlı albümünde yer alan “Yolcu” şarkısının klibinde rol almıştır. “Kadın İsterse” dizisinde “Demet” rolüyle yıldızı parlamıştır. “Fırtına” dizisinde “Zeynep” karakteriyle ilk başrolünü oynamıştır. “Ezel” dizisinde “Azad Karaeski” karakterini, “Merhamet” dizisinde “Deniz” karakterini canlandırmıştır. Çekimleri Kıbrıs'ta tamamlanan “Halam Geldi” filminde oynamıştır. Son olarak “Poyraz Karayel” dizisinde “Ayşegül Umman” karakterini hayat vermiştir.