Camdaki Kız Hafiş Duygu Dolu Bir Veda Paylaştı

Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesini anlatan 'Camdaki Kız' dizisinde Hafize karakterine hayat veren ünlü oyuncu, son çekim gününde duygu dolu anlar yaşadı.

Camdaki Kız Hafiş Duygu Dolu Bir Veda Paylaştı

Menzil, 'Camdaki Kız' ekibi ve izleyicilere gözyaşlarıyla veda etti.

Kanal D'nin yapımını üstlendiği, başrolünde Burcu Biricik'in 'Nalan' karakterini canlandırdığı 'Camdaki Kız' dizisinde üç sezon boyunca Hafize karakterine hayat veren Nihal Menzil, setteki son gününde duygusal anlar yaşadı ve gözyaşlarına engel olamadı.

Oyuncu, Hafize karakterini çok sevdiğini belirterek sevenlerine duygusal bir paylaşım yaparak veda etti. Menzil, Instagram sayfasında paylaştığı bir videoyla konuşmakta zorluk çekerek şu ifadeleri kullandı: ''İş bitirirken ağladığım ikinci proje.''

Ünlü oyuncu, paylaşımının notunda ise ''Hafiş'e veda. Hayatta bazı anlar vardır ki, o anlarda sevdiklerinizi ve sevildiğinizi derinden duygulandırırsınız. 25 yıllık oyunculuk kariyerimde birçok farklı projede yer aldım, ancak 'Camdaki Kız' benim işin sonunda ağladığım ikinci proje'' ifadelerine yer verdi.

646a243aae0a8f0f0c8920b1.webp

Nihal Menzil Gözyaşlarıyla Veda Etti

Nihal Menzil, 'Camdaki Kız' dizisinin setinde duygusal anlar yaşadığı son çekim gününde gözyaşlarıyla veda etti. Ünlü oyuncu, Hafize karakterine üç sezon boyunca hayat verdiği dizinin ekibine ve izleyicilere duygusal bir veda gerçekleştirdi. Menzil, Instagram hesabından paylaştığı bir videoyla sevenlerine hitap ederek, Hafize karakterini çok sevdiğini ifade etti.

25 yıllık oyunculuk kariyerinde farklı projelerde yer alan Menzil, 'Camdaki Kız' dizisiyle birlikte ikinci kez bir projenin sonunda ağladığını belirtti. Paylaşımında "Hafiş'e veda" notunu düşen ünlü oyuncu, insan hayatında bazı anların sevgiyi ve sevilme duygusunu yoğun bir şekilde hissettirdiğini dile getirdi. 'Camdaki Kız' dizisi, her Perşembe izleyicileri ekrana kilitleyen bir yapım olmuştur.

Menzil, Instagram hesabından yayınladığı videoyla sevenlerine hitap ederek Hafize karakterine olan sevgisini ifade etti. Oyuncu, "Hafiş'e veda" notuyla paylaşımını tamamladı. Menzil, kariyerinde birçok farklı projede yer aldığını belirterek, 'Camdaki Kız' dizisinin işin sonunda ağladığı ikinci proje olduğunu söyledi. Bu duygusal paylaşımıyla Menzil, izleyicileri ve dizinin ekibini duygulandırdı.