Canlı yayında dikkat çeken anlar!

Beyaz Tv ekranlarında hafta içi her gün ekranlara gelen Nur Viral'le Hayatta Her Şey Var programı her bölümüyle büyük yankı uyandırmaya devam ediyor. Bazı günler ünlü sunucuya uzman isimler eşlik ediyor.

Canlı yayında dikkat çeken anlar!

Bazı günler ünlü sunucuya uzman isimler eşlik ediyor. Nur Viral'e bu defa Pendik İlçe Müftüsü Musa Bilgiç konuk olarak katıldı. Programda gündeme getirilen bir ilan ise sosyal medyada gündeminde adeta bomba etkisi yarattı. Nur Viral'in sunumuyla Beyaz TV ekranlarında seyirci karşısına çıkan Hayatta Her Şey Var programı her bölümüyle sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Canlı yayında izleyicilerin sorularını yanıtlayan Nur Viral gelen itiraflar ve sorular karşısında kendini tutmakta güçlük çekiyor.

canli-yayinda-dikkat-ceken-anlar.jpg

Ünlü isme bazı günler uzman isimler de eşlik ediyor. Programın son bölümüne Pendik İlçe Müftüsü Musa Bilgiç konuk olarak katıldı. Canlı yayında gelen soruları cevaplayan Esra Bilgiç, evliliğe dair önemli açıklamalar yaptı. Nur Viral “Hayattaki yalnızlığı reddeden bir haber var elimde. Ev değil, araç değil, hayatta kalmamak için evlilik ilanı vermiş. Kriterde koymuş. En az lise mezunu...” ifade ederek ilanın ciddiye alınıp alınmayacağı sorusunu sordu.

canli-yayinda-dikkat-ceken-anlar-001.jpg

“KİM CİDDİYE ALIR BÖYLE BİR ŞEYİ”

Musa Bilgiç ise; 'Evlilikte bir aracıya ihtiyaç var. Şimdi bu kardeşimizde artık nasıl bir çaresizlikteyse etrafta kimse yardımcı olmamış. Ama kesin bir çözüm olarak gözükmüyor. Kimsenin uygulamadığı bir yöntem. Bu yöntemin çok ciddiye alınacağını zannetmiyorum” ifadelerini kullandı. Viral ise 'Evlilikle ilgili böyle çeteler var. Kim ciddiye alır böyle bir şeyi' sözleriyle izleyenlere uyarılarda bulundu.