Cansu Dere 14 Milyonluk Reklam Teklifini Reddettiği İddialarına Yanıt Verdi

Cansu Dere, son günlerde magazin basınında dolaşan 14 milyonluk reklam teklifini reddettiği iddialarına yanıt verdi.

Cansu Dere 14 Milyonluk Reklam Teklifini Reddettiği İddialarına Yanıt Verdi

Ünlü oyuncu, “Arkadaşlar hepimiz aynı ülkede yaşıyoruz. Öyle bir teklif yok” açıklamasında bulundu. Cansu Dere, Nişantaşı’nda The House Cafe’de yakın arkadaşı Selma Ergeç ile buluştu. Kahve içtikten sonra alışveriş yapmak için yola çıkan ikili, muhabirlerin sorularını da yanıtladı.

Dere Haberlere İlişkin Açıklamalar Yaparak İddiaları Yalanladı

Cansu Dere, son dönemde dizi, film ve reklam teklifleriyle adından sıkça söz ettiriyor. Ancak, ünlü oyuncu özel hayatına dair ayrıntıları paylaşmaktan kaçınıyor ve iş odaklı açıklamalar yapıyor. Ünlü oyuncu Cansu Dere, son zamanlarda kendisi hakkında çıkan 14 milyon liralık reklam teklifini reddettiği yönündeki haberlerle gündemdeydi. Dere, bu haberlere ilişkin açıklamalar yaparak iddiaları yalanladı.

Arkadaşı Selma Ergeç'le birlikte Nişantaşı'nda bir kafede görüntülenen ünlü oyuncu, gazetecilerin sorularını yanıtladı. İkili, sadece arkadaş olduklarını ve bir iş projesi için buluşmadıklarını belirtti. Cansu Dere, son günlerde medyada kendisi hakkında yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade ederek, "Arkadaşlar hepimiz aynı ülkede yaşıyoruz. O şekilde yapılmış bir teklif yok. Böyle şeylerin spekülasyon yaratmasını anlamıyorum" dedi.

kapak-095545.webp

Öyle Bir Teklif Yok” Diyerek Söz Konusu Haberleri Yalanladı

Dere, özel hayatına ilişkin sorulara ise cevap vermekten kaçındı. Ünlü oyuncu, magazin basınının kendisine olan ilgisinin artmasıyla birlikte daha fazla özel hayatına saygı gösterilmesi gerektiğini vurguladı. Geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncu Cansu Dere, 14 milyon liralık bir reklam teklifini geri çevirdiği iddialarına sosyal medya hesabından yanıt verdi. Dere, “Arkadaşlar hepimiz aynı ülkede yaşıyoruz. Öyle bir teklif yok” diyerek söz konusu haberleri yalanladı.

Cansu Dere son olarak, Netflix'te yayınlanan "Aşk 101" adlı dizideki performansıyla büyük bir hayran kitlesi kazanmıştı. Dizideki başarılı performansıyla adından sıkça söz ettiren Dere'nin yeni projeleri ise merakla bekleniyor. Dere'nin hangi projelerde yer alacağı ise henüz netlik kazanmış değil. Ancak, ünlü oyuncunun başarılı kariyeri ve oyunculuğu, gelecekte de birçok projede yer alacağına işaret ediyor.