Cansu Dere’ye Gelen Reklam Teklifine Açıklık

Cansu Dere ve Selma Ergeç yakın arkadaşlar olup geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Cansu Dere kendisine gelen 14 Milyonluk reklam teklifini reddettiğine dair ortaya çıkan dedikodulara açıklık getirdi.

Cansu Dere’ye Gelen Reklam Teklifine Açıklık

Ünlü oyuncu ve yakın arkadaş olan Cansu Dere’yle Selma Ergeç geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’nda gazeteciler tarafından görüntülendi. Gidecekleri yere araç beklerlerken gazetecilerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmeyen Cansu Dere ‘’Selma ile işlerimi vardı hallettikten sonra buluştuk’’ diyerek araç beklerken soruları cevapladı.

Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan iki arkadaş beraber bir projeye dâhil olmaları konusunda da açıklık getiren söylemlerde bulundu. Beraber bir projede mi bulunacaklar ve onun için mi buluştuklarını ileten muhabirlere bir iş düşünmediklerini, çok yakın arkadaş olmalarından buluştuklarını ileten ikili gelen araçlarına binerek Nişantaşı’ndan ayrıldılar.

Teklife Gelen Cevap

Geçtiğimiz günlerde Ordu ilinde bir eczane açılması ve bu eczaneye adının verilmesi sorularını yanıtlayan Cansu Dere ‘’haberim olmadığından bir şey diyemem’’ şeklinde ifade kullandı.

Son dönemde gündeme gelen iddialardan biri olan ünlü bir mücevher markası Cansu Dereye 14 milyon TL tutarında bir reklam anlaşması teklifi ile gelmesiydi. Cansu Dere ise iddiaya göre oldukça pahalı lan bu markanın yüzü olmak istememişti.

Markanın yaptığı anlaşmada da günlük yaşamda, özel davetlerde başka markalara ait bir takı kullanmayacak ve Cansu Dere bu süreçte başka bir markanın yüzü olmayacaktı. Ayrıca bu iddiaların yanı sıra Cansu Derenin markanın ürünlerini beğenmediği ve kalitesinden memnun kalmadığı da gündeme damga vurmuştu. Bu iddialara cevap veren Cansu Dere böyle bir teklifin olmadığını gündeme getirerek muhabirlerin sorularına yanıt verdi.

Son olarak geçilen günlerde basının gündemine oturan 14 milyon TL olan reklam teklifini reddetmesi konularına açıklık getirdi. Ünlü oyuncu ‘’hepimiz aynı ülkede yaşıyoruz ve böyle bir teklif bulunmamakta’’ şeklinde söylemde bulundu. Aylar sonra kameralar karşısına geçerek asılsız olan iddialara cevap verip sevenlerini ve takipçilerini bilgilendiren Cansu Dere böyle bir teklifin olmadığını açıkladı.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cansu Dere ve arkadaşı Selma Ergeç gelen aracına binerek oradan ayrıldı.