Cansu Taşkın iddialı pozlarıyla dikkat çekti

İnci Taneleri ile ekranlara dönüş yapan Yılmaz Erdoğan'ın kendisinden 25 yaş küçük Cansu Taşkın ile aşk yaşadığı ileri sürülmüştü.

Cansu Taşkın iddialı pozlarıyla dikkat çekti

Cansu Taşkın sosyal medyada son paylaşımıyla adından söz ettirmeyi başardı. İnci Taneleri ile gündemden düşmek bilmeyen Yılmaz Erdoğan aşk hayatıyla da gündemde.

cansu-taskin-iddiali-pozlariyla-dikkat-cekti.jpeg

“YILMAZ BEY KIZMASIN”

Bircan Bali iddiasında, “Ben bir bomba patlatayım, Yılmaz Erdoğan 2 yıldır eski bir mankenle beraber, nasıl söyleyeyim Cansu Taşkın'la. Ben öyle bir bilgi aldım gizliyorlarmış diye duydum” ifadelerini kullandı. Fakat bu iddia sonrası taraflar herhangi bir açıklamada bulunmadı. Ancak Cansu Taşkın'ın profiline sabitlediği kalp emojili bi albümde Yılmaz Erdoğan ile olan pozları oldukça dikkat çekici. Kendisinden 25 yaş büyük Yılmaz Erdoğan ile aşk yaşamasıyla dikkat çeken Cansu Taşkın son paylaşımıyla da adından söz ettirmeyi başardı. “Benim hayatım, benim dünyam” notuyla pozlarını sosyal medya hesabından yayınşayan Taşkın süper minisi ve iddialı dekoltesiyle hayranları tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. Cansu Taşkın'a “Yılmaz Bey kızmasın...” şeklinde yorumlar yapıldı.

cansu-taskin-iddiali-pozlariyla-dikkat-cekti.jpg

CANSU TAŞKIN KİMDİR?

Cansu Taşkın, 15 Kasım 1992 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Besteci Metin Özülkü dayısıdır. Cansu Taşkın, 16 yaşında İzmir Fuarı'nda podyuma çıkarak modellik yapmaya başlamıştır. İlk yarışma deneyimini 17 yaşında dünya modellik yarışmasına katılarak dördüncü seçilerek kazanmıştır. Birçok modacı ile model olarak çalışmıştır. “Modelliğe İtalya’nın Milano şehrinde devam etmek en büyük hayalim” diyen Cansu Taşkın, Türkiye’de birçok defilede yer almıştır.