Cem Davran’ın ödül töreninde Atatürk konuşması geceye damga vurdu

49. Altın Kelebek Ödülleri'ne törenin sunucusu olan Cem Davran'ın Cumhuriyet'in 100. yılı için yaptığı konuşmayla geceye damga vurdu. “Es geçenler var ama ben es geçmeyeceğim.

Cem Davran’ın ödül töreninde Atatürk konuşması geceye damga vurdu

Bu Cumhuriyet'i, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına borçluyuz. Onu saygı ve minnetle anıyoruz.” ifadelerini kullanan Cem Davran uzun süre alkışlanarak takdir topladı. 49. Altın Kelebek Ödülleri'nde Cumhuriyet'in 100. yılını kutlamayı ihmal etmeyen programın sunucusu Cem Davran, “Es geçenler var ama ben es geçmeyeceğim. Bu Cumhuriyet'i, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına borçluyuz. Onu saygı ve minnetle anıyoruz.”

cem-davranin-odul-torenininde-ataturk-konusmasi-geceye-damga-vurdu.jpg

ES GEÇENLER VAR

49. Altın Kelebek Ödülleri sahiplerine ulaşırken, ödül gecesine programın sunucusu olan Cem Davran'ın yaptığı konuşma adeta damga vurdu . Cumhuriyet'in 100. yılı için bir konuşma yapan Cem Davran'ın sözleri çok kez alkışlarla kesildi. Cem Davran, “Es geçenler var, onlara üzülüyorum ama ben es geçmeyeceğim. Bu Cumhuriyet'i, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına borçluyuz. Onu saygı ve minnetle anıyoruz. Bu cumhuriyetimizi ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'e onun silah arkadaşlarına borçluyuz. Saygıyla minnetle anıyoruz. Bayanlar baylar bu cumhuriyetin 100. yılı kutlu olsun” ifadelerini kullanarak dakikalarca alkışlandı.

cem-davranin-odul-torenininde-ataturk-konusmasi-geceye-damga-vurdu-001.jpg

CEM DAVRAN HAKKINDA

Tam ismi Muharrem Cem Davran'dır. 3 Mart 1964 yılında tiyatrocu Mehmet Davran’ın ikinci oğlu olarak İstanbul Kasımpaşa’da hayata gözlerini açmıştır. Annesinin ismi Ayfer Naciye. İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği bölümünden başarıyla mezun olmuştur.