Ceren Benderlioğlu; Cesur sahneler çektim…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde hayat verdiği Ömür Façalı karakteriyle akıllarda yer edinen güzel oyuncu Ceren Benderlioğlu son olarak öpüşme sahneleri ile ilgili bir takım açıklamalarda bulundu.

Ceren Benderlioğlu; Cesur sahneler çektim…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ömür Façalı karakterine hayat veren Ceren Benderlioğlu, sosyal medya paylaşımlarıyla ara ara gündem olamaya devam ediyor. Ünlü oyuncu Ekmek Teknesi, Geniş Aile, Adanalı gibi pek çok başarılı dizide rol aldı. Ceren Benderlioğlu, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı.

ceren-benderlioglu-cesur-sahneler-cektim.jpg

“YÜZÜMÜ DİNLENDİRMEYE İHTİYACIM VARDI”
Son olarak 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinde rol alan Ceren Benderlioğlu, ekranlara ara verdiği dönemi yorumladı. Güzel oyuncu, "Yüzümü dinlendirmeye ihtiyacım vardı. 3-4 yıl boyunca reyting birincisi olan bir projede yer aldım. Kendimi değiştirmem ve yenilemem gereken bir süreçti , bu yüzden biraz tiyatro yaptım. Hakan Karsak ile abi-kardeşi canlandıracağımız bir tiyatro oyunumuz olacak. Sahneye hasta bile çıksam, oradaki adrenalin her şeyi unutturuyor" ifadelerini kullandı.

ceren-benderlioglu-cesur-sahneler-cektim-001.jpg

“OYUNCU OYUNCUDUR”
Snobmagazin'in bir haberine göre, bir öpüşme sahnesi olduğunda eşi ile kıskançlık olup olmayacağı sorusuna ise oyuncu , "Olmaz. Son projede bu algıyı yıkmak için cesur sahneler çektim. Kadınlar evlendikten sonra bir algı oluşuyor , ama oyuncu oyuncudur. Hangi yapımcı , senarist ve yönetmenle çalıştığıma bakarım. Senaryoya hizmet ediyor mu, önemli olan bu" ifadeleriyle yanıt verdi.