Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak Çifti Beklenmedik Gelişmeler

Oyuncu çift Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çifti uzun yıllardır mutlu bir evlilik yürütüyordu. Bu evlilikten Ali adında oğulları da bulunan çiftin bir süredir aralarının bozuk olduğu ifade edilmişti.

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak Çifti Beklenmedik Gelişmeler

Evlilik terapisini de deneyen ünlü çiftten kötü haber geldi. 8 yıllık mutlu bir evlilikleri bulunan Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çiftinin boşanacağı kesinleşti. Evlilikleri için çok çabalayan örnek çiftin son raddeye gelinceye kadar çok çaba gösterdikleri de biliniyor.

2015 yılında evlenen ve bu evlilikten Ali adında bir oğulları bulunan Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak; Ceyda Düvenci’nin önceki evliliğinden dünyaya gelen kızı Melisa ile bir arada yaşıyorlardı. Adeta sanat dünyasının örnek çifti olarak gösterilen Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak’ın karşılıklı anlaşma çerçevesinde birlikte boşanma kararı aldıkları öğrenildi.

Örnek Çift Olarak Gösteriliyordu

Oyuncu Ceyda Düvenci Bülent Şakrak ile üçüncü evliliğini yapmıştı. İlk evliliğini yine kendisi gibi oyuncu Kaan Girgin ile yapan güzel oyuncu bu evliliğini ancak 2 yıl sürdürdü. Bu evlilikten sonra ise 2008 yılında Engin Akgün ile nikâh masasına oturan Ceyda Düvenci’nin bu evlilikten de Melisa adında bir kızı dünyaya gelmişti.

6479902bae1050cf5f4155b7.webp

Son evliliğini oyuncu Bülent Şakrak ile yapan Ceyda Düvenci çevresinde örnek çift olarak gösterilen ender evliliklerden birisini yaşıyordu. Aile yaşantısına çok önem veren Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çiftinin geldiği son nokta hayranlarını da hayli üzdü. Bülent Şakrak ise Ceyda Düvenci ile ikinci evliliğini yapmıştı. Daha önceden kendisi gibi oyuncu Özge Borak ile evli olan Bülent Şakrak’ın bu evliliği de 4 yıl sürmüştü.

Boşanma Kesinleşti

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çiftinin boşanma haberi magazin dünyasında da geniş yankı uyandırdı. Mutlu aile tablosu ve saygılı birer eş olmayı başarmış çiftin ayrılık haberi hayranlarını da oldukça etkiledi. Ali ve Melisa ile oldukça sakin ve huzurlu bir hayat süren Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak’ın evliliğinde yer alan sorunları çözmek için evlilik terapisi de aldıkları ama sorunların çözüme kavuşamadığı ifade edildi.