Ceyda Düvenci’den sevgilisiyle ilk paylaşım

Star TV ekranlarında yayınlanan Sakla Beni dizisinin başrolünde yer alan Ceyda Düvenci, geçtiğimiz yıl Bülent Şakrak ile yollarını ayırmıştı.

Ceyda Düvenci’den sevgilisiyle ilk paylaşım

Adı bir süredir Güçlü Mete ile anılan Ceyda Düvenci'den ilişkisini ilan eden sosyal medya paylaşımı geldi. Ceyda Düvenci'nin bir süredir meslektaşı Ebru Cündübeyoğlu'nun eski eşi radyo programcısı Güçlü Mete ile adı anılıyordu. Daha önce yaptığı açıklamada aşık olabileceğini ama evlilik düşünmediğini dile getiren ünlü oyuncu, geçtiğimiz akşam seçim sonuçlarını sevgilisiyle beraber takip etti. O anları sosyal medya hesabından yayınlayan Düvenci, sevgilisini etiketleyerek kırmızı kalp emojisi koydu.

ceyda-duvenciden-sevgilisiyle-ilk-paylasim-geldi.jpg

EVLİLİK DÜŞÜNMÜYORUM

Ceyda Düvenci daha önce özel hayatıyla ilgili yaptığı bir bir açıklamada “Büyük konuşmak istemem, bir daha evleneceğimi zannetmiyorum ama aşk tabii ki mümkün hala… 46 yaşındayım tabii ki tekrar aşık olacağım. Hayatın içinde aşkı her yerden bulabilen bir kadınım" ifadelerini kullanmıştı.

ceyda-duvenciden-sevgilisiyle-ilk-paylasim-geldi-001.jpg

GÜÇLÜ METE KİMDİR?

Güçlü Mete, 1971'de İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Kabataş Erkek Lisesinden mezun olmuştur. 1993 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat Bölümünü bitirmiştir. Aynı yıl Best FM'de program sunuculuğu yapmaya başlamıştır. İlerleyen yıllarda radyonun genel yayın yönetmeni olmuştue. 4 yıl bu görevine devam etmiştir. 1995 yılındae Star TV'de 'Arka sokak isimli mizah programı yapmıştır. Güçlü Mete, 1996 ile 1997 arasında TRT1 ekranında yayınlanan sabah kuşağı programını sunmuştur. 2004-2013 yılları arasında “Alem FM”de Kripto Odası adlı programını yapıp sunmuştur.