Ceylan’ın Bodrum’da bulunan evinin manzarası ağızları açık bıraktı

İddialı pozları ve yüzündeki değişimle sık sık gündemde yer edinen Türkücü Ceylan son paylaşımıyla da konuşuldu.

Ceylan’ın Bodrum’da bulunan evinin manzarası ağızları açık bıraktı

Türkücü bu defa Bodrum'daki evinin manzarasını sosyal medya hesabından paylaştı. Manzarayı görenlerin ağzı açık kaldı. Türkücü Ceylan sosyal medyayı çok sık kullanan ünlü isimler arasında yer almakta. 80'li yılların başında 'Küçük Ceylan' olarak ün kazanan şarkıcı Ceylan, değişimiyle oldukça konuşuluyor.

ceylanin-bodrumdaki-evinin-manzarasi-agizlari-acik-birakti.jpg

“BODRUM’U ÖZLEDİM”

İddialı pozları ve değişimiyle dikkat çeken ünlü türkücü bu defa Instagram hesabından paylaştığı son paylaşımla gündemde yerini aldı. Ceylan, Bodrum'daki evinin manzarasını sosyal medya hesabından yayınladı. Evin bahçesinde bulunan kocaman havuz dikkatleri çekmeye yetti. Evin manzarasına bir bakan bir daha baktı. Şarkıcı paylaşımına "Bodrum'u özledim" notunu yazdı. Şarkıcının evinin manzarası kısa süre içerisinde gündem oldu.

ceylanin-bodrumdaki-evinin-manzarasi-agizlari-acik-birakti-001.jpg

ceylanin-bodrumdaki-evinin-manzarasi-agizlari-acik-birakti-002.jpg

CEYLAN KİMDİR?
Ceylan, 26 Haziran 1974 tarihinde İstanbul Fındıkzade’de dünyaya gelmiştir. Aslen Tunceli‘lidir. Tam adı Ceylan Avcı’dır. Babası Ahmet Avcı Tuncelili, annesi Bayburtludur. Nalan ve Nazan Avcı adında ikiz ablası bulunmaktadır. Babası Ahmet Avcı sahnelerde ve düğünlerde saz çalan biriydi. Ceylan,10 yaşında iken 1984 yılında şarkıcılığa başladı. Çocukluğu Almanya‘da geçmiştir, 7 yaşındayken Almanya’da babası ile birlikte düğün salonlarında şarkı söylemiştir. 1983 yılında girdiği bir müzik yarışmasında birincilik elde etmiştir. 1984 senesinde Türkiye’ye dönüş yapmıştır. 10 yaşındayken ilk albümünü yaptığında herkes onu küçük “Küçük Ceylan” olarak tanımıştır.