Cezaevinden çıkan Nihal Candan doğum günü partisi yaptı

Hızla kilo verdiği için doktor onayıyla cezaevinden tahliye olan Nihal Candan, süper mini elbisesi ve özel yaptırdığı pastasıyla doğum günü kutlaması yaptı.

Cezaevinden çıkan Nihal Candan doğum günü partisi yaptı

Nihal Candan'ın partisinden çok paylaşımına yazdığı "Suçlu değil" notu dikkat çeken detaylardan oldu. Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla 6 ay önce tutuklanan sosyal medya fenomeni Nihal Candan'a anoreksiya nervoza teşhisi konulduğu için nisan ayında cezaevinden tahliye olmuştu. Kardeşi Bahar Candan cezaevinde olmasına rağmen hayatını eskiden nasılsa kaldığı yerden yaşamaya devam eden Nihal Candan'ın doğum günü paylaşımı oldukça dikkat çekiciydi.

cezaevinden-cikan-nihal-candan-dogum-gunu-partisi-yapti.jpg

“SUÇLU DEĞİL”
Tahliye olduktan sonra eski hayatına geri dönüş yapan ve kilo almaya başlayan Nihal Candan, geçtiğimiz gün 29. yaşını kutladı. Bir mekanda parti veren Nihal Candan, beyaz mini elbise giymeyi tercih etti. Candan için özel büyük bir pasta da yaptırıldı. Yeni yaşını sosyal medya hesabından kutlamayı ihmal etmeyen Candan, paylaşımına "Suçlu değil" notunu yazarak dikkat çekti.

cezaevinden-cikan-nihal-candan-dogum-gunu-partisi-yapti-001.jpg

NİHAL CANDAN KİMDİR?
Gülnihal Candan, 15 Haziran 1995 yılında Mersin’de hayata gözlerini açmıştır. İstanbul Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde eğitimine devam eden Nihal Candan, TV8’de yayınlanan Bu Tarz benim yarışmasıyla ün kazanmıştır. Aynı yarışmaya katılan 1997 doğumlu Bahar Candan adında bir kız kardeşi bulunmaktadır. 16 Ekim 2014 tarihinde Bu Tarz Benim yarışmasına konuk olarak katılıp jüriden 3 yıldız alarak yarışmaya katılmaya hak kazanmıştır.