Çok Güzel Hareketler Ekrem İmamoğlu skeci ile kahkahalara boğdu

Ekranların en çok izlenen programlarından Çok Güzel Hareketler 2’nin mizah içerikli skeçleri gündemin ilk sıralarında yer almaya devam ediyor. Sevilen programın siyasi mizah içeren skeçleri de izleyiciyi ekrana kilitliyor.

Çok Güzel Hareketler Ekrem İmamoğlu skeci ile kahkahalara boğdu

Her bölümüyle kahkaha tufanı koparan Çok Güzel Hareketler 2’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun skecine yer verdiği bölümü izleyiciden alkış aldı. Çok beğenilen siyasi mizahlı skeci izleyenler kahkahaya boğuldu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun taklidinin yapıldığı skeç kısa sürede sosyal medyanın gündemine de yerleşti.

İMAMOĞLU SKECİ ÇOK BEĞENİLDİ

Eğlence türündeki program Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’de genç oyuncu kadrosunun hazırladığı skeçler izleyicinin beğenisini toplamaya devam ediyor. Zaman zaman siyasi mizah içeren skeçler de hazırlayan kadronun bir skecinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun taklidine yer verildi. Yüzleri güldüren programda sınıf başkanının sınıfta çıkan bir kavgayı yatıştırmaya çalıştığı anlardaki hareketleri ve sözleri İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na benzetildi.

cok-guzel-hareketler-ekrem-imamoglu-skeci-ile-kahkahalara-bogdu.jpg

İZLEYİCİDEN TAM NOT ALDI

Sevilen programın skeç içerikleri izleyici tarafından çok beğeniliyor. Her bölümü ilgiyle takip edilen programdaki bir skeçte İmamoğlu’nun taklidinin yapıldığı anlar sosyal medyanın da gündemine yerleşti. İzleyiciden tam not alan skeçte taklidi yapan oyuncunun yeteneği ve başarısı dikkatlerden kaçmadı. İzleyiciden tam not alan ve alkış tufanı koparan skeç sosyal medyada da paylaşım rekorları kırdı.