Çöp Adam oyuncuları kimler? Star TV Çöp Adam nerede çekiliyor?

Star TV’nin sevilen dizisi Çöp Adam yeni sezon bölümleri ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Peki, Çöp Adam oyuncuları kimler? Çöp Adam nerede çekiliyor? Çöp Adam dizisindeki yalının adı nedir? İşte detaylar…

Çöp Adam oyuncuları kimler? Star TV Çöp Adam nerede çekiliyor?

Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Çöp Adam heyecan ve gerilim yüklü bölümleriyle kaldığı yerden devam etmeye hazırlanıyor. Çarşamba akşamları seyirciyle buluşan Çöp Adam dizisi zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun yer aldığı Çöp Adam oyuncuları kimlerdir sorusunun yanıtı da merakla araştırılıyor.

Çöp Adam oyuncuları kimler?

OGM Pictures tarafından yapımcılığı üstlenilen Çöp Adam dizisinin senaryosunu Melek Gençoğlu ve Su Ersöz'ün kaleme almaktadır. Çöp Adam dizisinin oyuncu kadrosunda Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu, Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan, Ali Yoğurtçuoğlu, Hülya Şen, Cankat Aydos, Büşra Çam, Şeyda Terzioğlu, Gülizar Nisa Uray, Eylül Uğan, Sinan Albayrak gibi isimler yer almaktadır.

Çöp Adam kim kimdir?

Tamer Yılmaz – Engin Altan Düzyatan

Peri Yıldırım Sonad – Elçin Sangu

Berrin Yılmaz – Sedef Avcı

Aysel Yılmaz – Füsun Demirel

Bülent Yılmaz – Salih Kalyon

Meryem Yılmaz – Elçin Afacan

Seko – Ali Yoğurtçuoğlu

Yavuz Karaduman – Cankat Aydost

Damla Yılmaz – Gülizar Nisa Uray

Çöp Adam Dizisi Nerede Çekiliyor?

Star TV’nin iddialı dizisi Çöp Adam’ın çekimleri İstanbul’da yapılmaktadır. Bazı bölümler için şehir dışı çekimleri de gerçekleştirilmiştir. Çöp Adam dizisindeki yalı ise Kandilli de bulunmaktadır.