Dadı Meryem'in gerçek mesleği bakın ne çıktı

Tüm Türkiye günlerdir Esra Erol programında gündem olan Dadı Meryem'i konuşmaya devam ediyor.

Dadı Meryem'in gerçek mesleği bakın ne çıktı

Canlı yayında 8 yaşındaki küçük kızı diri diri gömdüğü öğrenilen Dadı Meryem'in cinayet suçundan 9 yıl hapis yattığı gün yüzüne çıkmıştı. Kan donduran cinayetin detayları şaşkına çevirirken Dadı Meryem'in cezaevinden çıktıktan sonra cinsiyet değiştirdiği de ortaya çıkmıştı. Hakkındaki gerçeklerle herkesi şoke eden Dadı Meryem'in mesleği de aslında çok başka çıktı.

dadi-meryemin-gercek-meslegi-bakin-ne-cikti.jpeg

KAN DONDURAN DETAYLAR

Tüm Türkiye'nin şok içinde izlediği Dadı Meryem hakkında şoke eden gerçekler ortaya çıkmaya hala devam ediyor. Esra Erol'un programında masaya yatırılan bir aldatma konusunun altından çıkanlar tüm Türkiye'yi derinden sarsmıştı Programa konuk olan Mehmet Altun, 6 senedir evli olduğu eşi Rabia Altun'la barışmak istediğini ifade ederek Esra Erol'dan yardım talebinde bulunmuştu. Mehmet Altun'un eşi ise çocuklarının dadısı ile aldatıldığını ifade eden Dadı Meryem canlı yayına çıktı. Dadı Meryem hakkında ortaya çıkan gerçekler ise herkesin kanını dondurdu.

dadi-meryemin-gercek-meslegi-bakin-ne-cikti.jpg

AYLIK KAZANCI DUDAK UÇUKLATIR CİNSTEN

Canlı yayında Dadı Meryem'in 8 yaşındaki bir kız çocuğunu diri diri gömdüğünü ve bu suçtan ötürü 9 yıl hapis yattığı öğrenilmişti. Dadı Meryem'in cinayeti işlediğinde 16 yaşında Serkan adlı bir erkek olduğu ve hapisten çıktıktan sonra cinsiyetini değiştirdiği gün yüzüne çıkmıştı. Dadı Meryem' ise iddiaları kabul etmeyerek, “Bu olay yaşandığında ben 16 yaşındaydım. Adli Tıp Raporu'yla kanıtlandı. Olay tamamen kazayla gerçekleşti.'' İfadeleriyle kendini savundu. Dadı Meryem hakkında başka bir gerçek daha öğrenildi. Aslında iki defa çocuk bakımı yapan Meryem masözlük mesleğini yapıyormuş. Otellerde ve spa merkezlerinde çalıştığını dile getiren Meryem “Bana çok yoğunluk oluyordu” dedi. Cinsiyet değiştirdikten sonra bu mesleği yapan Meryem'in aylık kazancı ise adeta dudak uçuklattı. Dadı Meryem “aylık kazancım mesailere kalmazsam 70-80 bin TL'liyi buluyordu mesailere kalırsam da 100 bin TL'yi buluyordu” ifadelerini kullandı.