Dansı olay oldu!

Son dönemlerde frikik tartışmasıyla gündemden düşmek bilmeyen Hadise'den yeni bir dans paylaşımı geldi.

Dansı olay oldu!

Cesur tarzıyla adından söz ettirmeyi başaran Hadise'nin dansı sosyal medyada adeta olay oldu. Özel hayatı ve paylaşımlarıyla gündemde her daim yer edinen Hadise'nin son dönemde sahne tarzları çok konuşuluyor. Her konseri ve her performansı olay olan ünlü şarkıcı, sosyal medya pozları kadar sahnedeki hareketleriyle de adından söz ettirmeye devam ediyor.

dansi-olay-oldu.jpg

HADİSE, HADİSE ÇIKARMIŞ
Şarkıcı son olarak sosyal medya hesabından paylaştığı son pozuyla gündemde yer edindi. Instagram hesabından paylaştığı cesur sahne tarzıyla yaptığı dans sosyal medyada bomba etkisi yarattı. Sosyal medyada şarkıcıya yorum yağmuruna tutuldu. "Hadise'm yine Hadise çıkarmış", "Gayet güzel dans ediyor", "Sahne kıyafeti fazla cesur" şeklinde yorumlar yapıldı.

dansi-olay-oldu-001.jpg

HADİSE AÇIKGÖZ KİMDİR?
Hadise Açıkgöz 22 Ekim 1985; Mol, Belçika’da dünyaya gelmiştir, Belçikalı-Türk şarkıcı ve söz yazarıdır. Mol, Belçika'da Sivaslı bir ailenin kızı olarak doğup büyümüştür. 2003 yılında Idool 2003 yarışmasına katıldı, birinci olamamasına rağmen albüm teklifi almasının üzerine albüm hazırlıklarına başlamıştır. 2005'te yayımlanan ilk stüdyo albümü Sweat'te yer alan "Stir Me Up" şarkısıyla Belçika'da ve Türkiye'de tanınmıştır. Türk basınının kendisiyle ilgilenmesinden sonra kariyerini Türkiye'ye taşınmıştır. 2008'de ikinci stüdyo albümü Hadise'yi yayımlanmıştır. İngilizce ve Türkçe şarkılardan oluşan albümde yer alan "Deli Oğlan" şarkısı Türkiye'de bir hit olmuştur. Sonraki yıl Türkiye'yi 2009 Eurovision Şarkı Yarışması'nda "Düm Tek Tek" ile temsil ederek dördüncü olmuştur. Yarışma sayesinde popülerliğini artırmayı başarmıştır. Aynı yıl Fast Life ve Kahraman albümlerini piyasaya sürmüştür. Kahraman'ın çıkış şarkısı "Evlenmeliyiz" ile tekrar listelerde yer almıştır.