Davul zurnayla evden çıktı!

Bir süredir gözlerden uzak ilişki yaşayan Ebru Gündeş ile iş insanı Murat Özdemir, geçtiğimiz gün Dubai'de sürpriz bir şekilde evlenmişti. Ebru Gündeş evden mini beyaz bir gelinlik ile davul zurna eşliğinde çıktı.

Davul zurnayla evden çıktı!

Çiftten gelinlik ve damatlıkla ilk kare geldi. Güçlü sesi ve tarzıyla her daim adından söz ettirmeyi başaran Ebru Gündeş, bir süredir kendisinden 12 yaş küçük iş insanı Murat Özdemir ile ilişki yaşıyor. İlişkisini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Ebru Gündeş, geçtiğimiz gün sevgilisiyle Dubai'de dünyaevine girdi. Ebru Gündeş nikah sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yaparak mutluluğunu cümle aleme ilan etti.

davul-zurnayla-evden-cikti.jpg

NİKAHINA KONVOYLA GİTTİ

Nikah öncesi beyaz kısa bir elbise giymeyi tercih eden Ebru Gündeş, evden Murat Özdemir'in elini tutarak davul zurna eşliğinde çıktı. Nikaha bir konvoyla giden Ebru Gündeş, bir ara üstü açık araçta yerinden kalkarak dans ederek dikkatleri üzerine çekti. Ünlü şarkıcı nikahta işleme detaylı vücuduna oturan bir gelinlik giymeyi tercih ederken Murat Özdemir de siyah ve beyaz renklerden oluşan damatlık giymeyi tercih etti. Nikah sonrası gelinlik ve damatlıkla verdikleri bir pozu takipçilerinin beğenisine sunanEbru Gündeş “Mutluluğumuzu paylaşan herkese sonsuz teşekkürler” notunu yazdı.

davul-zurnayla-evden-cikti-001.jpg

EBRU GÜNDEŞ HAKKINDA

Annesi Müjgan Kumartaşlıoğlu’dur. 5 yaşındayken evi terk eden, hiç görüşmediği babasının adı Remzi Gündeş’tir. Ankara'da Ulubatlı Hasan İlköğretim Okulu'nda okumuştur. Ailesiyle birlikte İstanbul'a gelen Ebru Gündeş, maddi imkansızlıklar sebebiyle öğrenimini yarım bırakmak zorunda kalmıştır. Bir süre konfeksyon işçisi olarak çalıştıktan sonra o sıralar kurulma aşamasında olan Raks Neşe Müzik'in ortağı Neşe Demirkat tarafından keşfedilmiştir.