Defne Samyeli Maldivler’de bikinli pozlarıyla büyüledi

Güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Defne Samyeli, iddialı tarzıyla büyülemeye devam ediyor.

Defne Samyeli Maldivler’de bikinli pozlarıyla büyüledi

Ünlü güzel son olarak tatil için Maldivler'e gitti. Sosyal medya hesabından çekildiği bikinili pozlarını paylaşan Defne Samyeli, sevenleri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Yıllara meydan okuyan güzelliği ve fit hali ile adından sık sık söz ettiren Defne Samyeli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine toplamaya devam ediyor. Fiziği ve güzelliğiyle sık sık adından söz ettiren ünlü sunucu ve şarkıcı magazin gündeminde düşmek bilmiyor.

defne-samyeli-maldivlerde-bikinili-pozlariyla-buyuledi.jpg

GENÇLERE TAŞ ÇIKARIYOR

Şimdilerde 51 yaşında olan Defne Samyeli, sahne kıyafetiyle dikkatleri yeniden üzerine çekmeyi başardı. Deren ve Derin Talu’nun annesi Defne Samyeli’nin sahne öncesi verdiği asansör pozu gündemde yerini almıştı. Oyunculuk, sunuculuk deneyimlerinin yanı sıra şarkıcılık deneyimi de bulunan ünlü isim, bu defa iddialı pozlarıyla adından söz ettirmeyi başardı. Maldivler'e tatile giden ünlü isim, keyifli anlarını sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

defne-samyeli-maldivlerde-bikinili-pozlariyla-buyuledi-001.jpg

“BU YAŞTA BÖYLE OLABİLSEK KEŞKE”
Maldivler'e tatile giden Defne Samyeli, objektiflere bikinili pozlar vermeyi ihmal etmedi. Ünlü şarkıcının kareleri, hayranları tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Defne Samyeli'ye hayranları tarafından 'Güzel fizik', 'Hiç yaşını göstermiyor.', 'Bu yaşta böyle olabilsek keşke', 'Kim der iki kızı var diye', 'Çok sağlıklı görünüyor' şeklinde yorumlar yapıldı.