Defne Samyeli’den Spor Sonrası Fotoğraf Paylaşımı

Haber spikeri olarak tanınan ve daha sonra da şarkıcılığa adım atan Defne Samyeli yaşına rağmen oldukça fit görüntüsüyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Defne Samyeli’den Spor Sonrası Fotoğraf Paylaşımı

İki güzel kızı bulunan ünlü isim sosyal medyayı da oldukça aktif olarak kullanıyor. Spor yapmayı ihmal etmeyen Defne Samyeli hayranlarını adeta kas şovu yaparak dikkatleri yine üzerine çekmeyi başardı.

İnstagram hesabını aktif bir şekilde kullanan Defne Samyeli’nin 864 bin kadar takipçisi bulunuyor. Oldukça formda görünen Defne hanım yıllara karşı meydan okumaya devam ediyor. Katıldığı güzellik yarışmasıyla tanınan ve daha sonra uzun yıllar haber spikerliği yapan ünlü isim şimdilerde de şarkıcılık kariyerine devam ediyor. 50 yaşında bulunan Defne Samyeli’nin pozları hayranları tarafından da oldukça beğeni topluyor.

Hikaye Kısmında Paylaşım Yaptı

Sosyal medyayı birçok ünlü isim aktif olarak kullanıyor. Güzel oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli’de özellikle İnstagram uygulamasını aktif bir şekilde kullanmaya özen gösteriyor. Sporu bir hayat biçimi olarak gördüğünü ifade eden başarılı ismin karın kasları da takipçilerini adeta hayran bıraktı. Sahneye çıkan ve oldukça cesur kıyafetleri tercih eden Defne Samyeli fit olmasının sırrını spor yapmasına borçlu olduğunu daha önceden ifade etmişti.

spor-sonrasi-halini-paylasan-50-yasindaki-defne-15980951-4235-m.webp

Geçen yıllara rağmen fit formundan ve güzelliğinden hiçbir şey kaybetmeyen Defne Samyeli’nin 50 yaşında olduğuna birçok hayranı da inanamıyor. Sahne hayatını da oldukça sevdiğini belirten başarılı isim aynı zamanda dizilerde de boy göstermeye devam ediyor. En son Atv’de yayınlanan Aldatmak dizisinde yer alan başarılı isim dizi tekliflerine halen sıcak baktığını da belirtmişti.

defne-samyeli-ayna-pozu-6.webp

Yıllara Meydan Okuyor

Sene 1991’de güzellik yarışmasına katılan ve üçüncü olan Defne Samyeli bundan sonra kariyerine haber spikeri olarak devam kararı almıştı. Uzun yıllar haber sunan Defne Samyeli daha sonra şarkıcılığı tercih etmişti. Sesinin oldukça güzel olduğu bilinen Defne Samyeli aynı zamanda gelen dizi projelerini de değerlendirmeye başlamış ve çeşitli dizilerde de yer almıştı. Birçok maharetini ortaya koyan Defne Samyeli İnstagram pozuyla da sosyal medyayı adeta sallamayı başardı. 50 yaşındaki başarılı isim adeta genç kızlara taş çıkarttı.