Demet Akalın Miami tatilinden poz verdi! Karın kasları dikkat çekti

Ünlü şarkıcı Demet Akalın Miami tatilinden sık sık paylaşımlar yapmaya devam ediyor.

Demet Akalın Miami tatilinden poz verdi! Karın kasları dikkat çekti

Son olarak bir şezlongda uzanırken objektifine poz veren Demet Akalın'ın fit hali dikkatlerden kaçmadı. Şarkıcı Demet Akalın sevilen pop şarkılarıyla adından sık sık söz ettiriyor. Sosyal medyayı oldukça aktif şekilde kullanan Demet Akalın Miami seyahatinden sık sık paylaşım yapmaya devam ediyor. Hem şarkıları hem de sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan şarkıcı Demet Akalın Miami'de tatil yapıyor.

demet-akalin-miami-tatilinden-poz-verdi-karin-kaslari-dikkat-cekti.jpg

KARIN KASLARI DİKKAT ÇEKTİ

Pembe takımı ile kendi objektifine poz veren Demet Akalın, paylaşımına, "Miami" notunu yazdı. Seyahatinden arka arakaya paylaşımlar yapan Demet Akalın, şezlongda uzanırken poz vermeyi de ihmal etmedi. Ünlü sanatçının fit hali oldukça dikkat çekici görünüyordu.

demet-akalin-miami-tatilinden-poz-verdi-karin-kaslari-dikkat-cekti-001.jpg

DEMET AKALIN HAKKINDA

Demet Akalın 23 Nisan 1972 tarihinde Kocaeli, Gölcük'de hayata gözlerini açmıştır. İlköğretim ve lise eğitimini Gölcük'te tamamlamıştır. Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesinden mezun olmuştur. İlkokul yıllarında gazeteci ya da öğretmen olma hayalleri kurmuştur. O zamanki Üniversite sınavı şartları günümüze göre daha zor olduğu için hayalleri suya düşmüştür. 1990 senesinde Mayo Güzeli seçilmiştir. Ardından Neşe Erberk ajansda mankenlik yapmaya başlamıştır. Büyük performansla mesleğini devam ettirirken bir gün sesinin güzelliğinin farkına varmıştır ve mankenlikte zirvedeyken "hadi bir de şarkı söyliyim" dedi ve en iyi gazinolarda dev isimlerin kadrosunda başlamıştır yeni mesleğini icra etmeye başlamıştır.