Demet Evgar performansıyla sosyal medyayı salladı

Bir süredir ekranlardan uzak kalmayı tercih eden Demet Evgar’ın dönüşü muhteşem oldu. Bahar dizisinin Bahar'ı Demet Evgar başarılı oyunculuğuyla sosyal medyanın gündeminde bomba etkisi yarattı.

Demet Evgar performansıyla sosyal medyayı salladı

Demet Evgar'ın performansına dair çok sayıda yorum yapıldı. Anne olduktan sonra kısa bir süre ekranlardan uzak kalmayı tercih eden Demet Evgar'ın dönüşü gerçek anlamda muhteşem oldu. Bahar dizisinin başrolünde yer alan Demet Evgar, Bahar karakterine hayat vermektedir.

demet-evgar-performansiyla-sosyal-medyayi-salladi.jpg

Bahar karakteri seneler önce tıp fakültesinden mezun olmuş ama yıllardır doktorluk yapmıyor ve kendisini ailesine adamış bir karaktere hayat veriyor. Karaciğer ameliyatının sonrasında Bahar, doktorluğa geri dönmek ister. Bahar dizisinin Bahar'ı Demet Evgar hem annesine hem de eşine rağmen hayatta ve ayakta durmak için büyük mücadele vermektedir.

demet-evgar-performansiyla-sosyal-medyayi-salladi-001.jpg

“VASAT OYUNCULARDAN SIKILMIŞTIK”

Başarılı oyunculuğuyla sosyal medyada gündem olmayı başaran Demet Evgar büyük beğeni topladı. “Vasat oyunculardan sıkılmıştık”, “Muhteşemsin”, “Ben Demet Evgar kadınıyım” şeklinde yorumlar yapıldı. Bahar dizisinin kadrosunda Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel gibi başarılı isimler bulunuyor. Bahar, ölümle karşı karşıya geldiğinde dışarıdan ‘kusursuz' görünen ailesinin özellikle de eşi Timur’un başka bir yüzüyle karşılaşacaktır. Bahar’ın ani hastalığı ile ailedeki tüm dengeler değişecektir. Bu süreçte Evren, her anlamda Timur’un rakibi olacak. Bahar’ın hayatını yeniden inşa etmesi ise çoğu zaman trajikomik hikayelerle izleyiciye umut aşılamaya devam edecektir.